Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Róbert Ľupták zaujal stanovisko k medializovanej kauze

PREŠOV - Mesto Prešov a majiteľ klubu HC GROTTO Prešov Róbert Ľupták dodnes nepodpísali nájomné zmluvy a tak je v ohrození najvyššia hokejová súťaž v meste. Klub od augusta plnohodnotne využíva priestory zimného štadióna napriek chýbajúcemu podpisu na zmluvách. Ľupták reagoval v stanovisku, že situáciu by mali vyriešiť do konca týždňa a že extraliga bude v meste pokračovať.
Zdroj: 41306
Zdieľajte:

Majiteľ klubu Ľupták na oficiálnom facebookovom profile HC GROTTO Prešov ubezpečil fanúšikov, že najvyššia hokejová súťaž bude v meste pokračovať a že zmluvu s mestom by mali podpísať už tento týždeň. "Vážení fanúšikovia, v prvom rade Vás chceme ubezpečiť, že hokejová Tipos Extraliga v meste Prešov bude pokračovať. Urobíme všetko pre to, aby sme do konca týždňa podpísali zmluvu s mestom Prešov o prenájme zimného štadióna.

Prečítajte si aj

Kristián Pospíšil skončil v Lukko Rauma a prestúpil k účastníkovi Spengler Cupu

Aj naďalej budeme hrdo reprezentovať mesto Prešov a robiť radosť prešovským fanúšikom. Keďže však nechceme narušiť atmosféru v našom mužstve, k celej situácii sa podrobnejšie vyjadríme s odstupom času. Ďakujeme za vašu podporu. Róbert Ľupták, majiteľ HC Grotto Prešov," uvádza sa v stanovisku.

Prečítajte si aj

Hokejisti Prešova využívajú štadión bez zmlúv, Turčanová: Na ťahu je pán Ľupták

Prečítajte si aj

Spoločnosť PREŠOV REAL pripravila predžalobnú výzvu: Ľuptákovi vyčíslila sumu za mesačný nájom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články