Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Víťazný debut Branka Radivojeviča na striedačke Dukly Trenčín

NITRA - Hokejisti HK Nitra prehrali v 22. kole Tipos extraligy s HK Dukla Trenčín 1:2.
Zdroj: 41284
Zdieľajte:

HK Nitra - HK Dukla Trenčín 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

Góly: 51. Rockwood (Raskob, Tvrdoň) - 25. Berisha (Mikyska, Lemcke), 59. Valach (Bezúch, Starosta) Rozhodovali: Goga, Müllner - Kacej, Hercog, vylúčení: 5:7, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, bez divákov.

Nitra: O’Connor – Š. Nemec, Mezei, Švarný, Raskob, Vitaloš, Pupák, Bodák – Holešinský, Hrnka, Buček – Tvrdoň, Rockwood, R. Varga – A. Sýkora, Baláž, Šramaty – Drábek, Bajtek, Múčka - Molnár

Trenčín: Bowns – Kudla, Chovan, Crinon, Starosta, Nemčík, Lemcke, E. Švec – Honzek, Mikyska, Berisha – Bezúch, M. Valach, Tybor – Rehuš, Paukovček, Krajč – Beták, J. Švec, Hudec - Stránsky

Prečítajte si aj

Spišiaci naložili Bystrici, Zvolen lúpil v Košiciach, Slovan neinkasoval od Nových Zámkov

Herný obraz úvodnej dvadsaťminútovky bol upracovaný. Nitrania sa iba s ťažkosťami presadzovali cez organizovanú defenzívu Trenčanov. Na opačnej strane v 12. minúte pohrozil Tybor a jeho strela obtrela vonkajšiu stranu ľavej žŕdky. V 17. minúte bol medzi kruhmi v dobrej pozícii Holešinský, ale jeho zblokovaná strela príklepom si žiadala skôr umnejšie riešenie. Ako prví v zápase sa radovali Nitrania. Proti “corgoňom” však hrala záverečná siréna a gól z hokejky Rockwooda prišiel až po jej zaznení.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš rozbil Prešov na nulu a zaznamenal najvyššie víťazstvo v tejto sezóne

V 25. minúte chybovali domáci za bránou, odkiaľ prišla prihrávka na Berishu a ten poslal Trenčín do vedenia. Reagovať mohol o dve minúty Rockwood, pred ktorým zívala prázdna brána, no kanadský útočník skóre nevyrovnal. V 32. minúte mohol zabezpečiť Dukle väčší kľud Tybor, avšak v úniku iba napálil puk do betónov O’Connora.

Prečítajte si aj

Prvoligový Žiar nad Hronom získal do kádra šesť posíl z Tipos extraligy a strelca z Púchova!

V 51. minúte v presilovke strelou vymietol horný roh Bownsovej brány Rockwood a začínalo sa odznovu. Už o pár sekúnd mohol vrátiť vedenie Trenčanom Honzek, ale z bezprostrednej blízkosti neusmernil puk správnym smerom. V 56. minúte bol v početnej výhode na konci kombinácie Valach, strela však tesne minula nitriansku bránu. Ten istý hráč sa ocitol v podobnej šanci aj v predposlednej minúte, kedy sa už nemýlil a zabezpečil Trenčanom cenné tri body.

Prečítajte si aj

Bohatý December v TV: Odvysiela sa 21 prenosov, najväčšia pozornosť patrí HC Slovan
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články