Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Karlove Vary podpísali 18-ročného Košičana do apríla 2023 a hovoria: Čakáme, že bude nominovaný na MS U20

KARLOVE VARY - Slovenský hokejový útočník Ľubomír Kupčo presvedčil český extraligový klub HC Energie Karlove Vary a podpísal s ním nový kontrakt do apríla 2023. Zmluva obsahuje aj opciu na nasledujúci rok.
Zdroj: 41276
Zdieľajte:

18-ročný Košičan v tejto sezóne dominuje štatistikám juniorov. V 22 zápasoch nazbieral pozoruhodných 38 bodov za 16 gólov a 22 asistencií. Vďaka tejto vizitke dostal pozvánku medzi seniorov Karlovych Varov. Zatiaľ má za sebou jeden duel, v ktorom nebodoval a klub sa rozhodol poistiť si ho do budúcna.

Pozrite si aj

VIDEO Hororový stret na prvoligovom ľade: Pád do mantinelu a strata vedomia

"Ľubomír Kupčo je pre náš klub veľmi perspektívny hráč, od ktorého si veľa sľubujeme. Momentálne čakáme, že bude nominovaný do záverečnej prípravy pred MS U20. Všetci si to veľmi prajeme. Keďže je o rok mladší, má veľmi reálnu šancu. Ak by sa tam neprebojoval a jeho šanca pôsobiť v našom seniorskom mužstve, sme pripravení uvoľniť ho do zámorskej juniorskej súťaže, aby sa vrátil najneskôr do mája 2023. To je hlavný dôvod predĺženia zmluvy. Veríme, že skôr či neskôr sa stane platným hráčom nášho áčka," uviedol pre oficiálnu stránku HC Energie Karlove Vary manažér mládeže Bronislav Píša.

Prečítajte si aj

So zámorskou NHL sa opäť lúči slovenský hokejista

Prečítajte si aj

Cehlárik si zahrá hokej na pobreží Perzského zálivu: Neuveriteľné podmienky, tvrdí Omsk
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejkv.cz

Diskusia

Podobné články