Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Černák dosiahol veľmi kuriózny gól, New Jersey nevyhral po štvrtom presnom zásahu Tatara

NEW YORK - V ôsmich zápasoch zámorskej NHL v noci na stredu sa strelecky presadili dvaja slovenskí hokejisti. Útočník Tomáš Tatar strelil štvrtý gól v sezóne, ale jeho New Jersey prehralo doma so San Jose 2:5. Obhajca titulu Tampa Bay prehrala na ľade St. Louis 3:4 po nájazdoch, obranca Erik Černák kurióznym gólom oslávil návrat po osemzápasovej absencii po zranení, Lightning to ale na dva body nestačilo.
Zdroj: 40485
Zdieľajte:

Dvadsaťštyriročný slovenský zadák zvýšil v 6. minúte svojím prvým gólom v sezóne už na 3:0 pre hostí. Po buly po druhom góle nahodil Slovák puk na mantinel do útočného pásma a ten sa čudným odskokom dostal pred brankára Blues Jordana Binningtona. Ten si ho napokon hokejkou nešťastne zrazil za chrbát.

Prečítajte si aj

Ramsay predstavil nomináciu 22 hráčov do Švajčiarska: V kádri nechýba 104-násobný reprezentant ani syn slávneho otca

Domáci ale po katastrofálnom úvode nerezignovali, Ryan O´Reilly, Logan Brown a Ivan Barbašov vyrovnali a napokon o výhre 4:3 rozhodol v nájazdoch O´Reilly. Dallas v zostave s obrancom Andrejom Sekerom zvíťazil dom na Carolinou 4:1 vďaka hetriku Fína Roopea Hintza. Ešte viac exceloval švédsky útočník Nashville Filip Forsberg, ktorý sa na demontáži Columbusu 6:0 podieľal štyrmi gólmi.

Prečítajte si aj

Brankár Jaroslav Janus získal krátkodobý kontrakt v kvalitnej súťaži

New Jersey - San Jose 2:5 (za domácich T. TATAR 1+0)

Florida - Washington 5:4

Boston - Detroit 1:2

Minnesota - Arizona 5:2

Nashville - Columbus 6:0

St. Louis - Tampa Bay 4:3sn (za hostí E. ČERNÁK 1+0)

Dallas - Carolina 4:1

Los Angeles - Anaheim 4:5sn

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články