Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

SZĽH prerušuje chod súťaží s výnimkou profesionálnych líg, kluby žiada o pozastavenie tréningového procesu

BRATISLAVA - Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) na základe najnovšieho znenia vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR č. 261 informuje o pozastavení všetkých súťaží v jeho gescii s výnimkou profesionálnych líg s účinnosťou od 25. novembra. Dôvodom je vyhlásenie núdzového stavu a sprísnenie opatrení, ku ktorým pristúpila vláda SR za účelom stabilizovania kritickej pandemickej situácie v krajine.
Zdroj: 40418
Zdieľajte:

Najnovšie znenie vyhlášky č. 261 zakazuje usporadúvanie akýchkoľvek hromadných podujatí s výnimkou profesionálnych súťaži v športovom odvetví, medzi ktoré z hokejového diania patria najvyššia domáca súťaž Tipos extraliga i druhá najvyššia súťaž TIPOS Slovenská hokejová liga. Tieto môžu pokračovať, avšak bez účasti divákov a za dodržania striktných protipandemických opatrení.

Prečítajte si aj

Extraligový hokej sa rozširuje na novú TV stanicu: Rozhodne sa, ktorý zápas ju otvorí

Z vyhlášky rovnako vyplýva, že žiadne iné športové podujatie vrátane tréningového procesu v akejkoľvek vekovej kategórii s výnimkou profesionálnych hokejových klubov nie je povolené. SZĽH v tejto súvislosti žiada hokejové kluby, aby v amatérskych súťažiach SZĽH (t.j. 2. ligy seniorov, Extraligy žien, Extraligy juniorov, 1. ligy juniorov, Kaufland Extraligy dorastu, K-classic 1. ligy dorastu, Ligy kadetov, Ligy starších žiakov 8r., 7r., Ligy mladších žiakov 6. r., 5 r. a regionálnych turnajov prípraviek a predprípraviek) pozastavili tréningový proces s účinnosťou od štvrtka 25. novembra až do odvolania, respektíve pokým Úrad verejného zdravotníctva SR nerozhodne inak.

Prečítajte si aj

Krídelník Liptovského Mikuláša utrpel ťažké zranenie hornej končatiny
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk/TS

Diskusia

Podobné články