Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Extraligový hokej sa rozširuje na novú TV stanicu: Rozhodne sa, ktorý zápas ju otvorí

BRATISLAVA - Rozhlas a televízia Slovenska rozširuje zoznam televíznych staníc na počet štyri.
Zdroj: 41211
Zdieľajte:

K jednotke, dvojke a trojke sa pridáva kanál s názvom Šport. Tá ponúkne okrem priamych prenosov aj športové spravodajstvo či magazíny a programy o zdravom životnom štýle, alebo dokumenty o športových velikánoch. Šport oficiálne spustia v pondelok 20. decembra. O hodinu neskôr začne hokejové štúdio z vybraného duelu 27. kola Tipos extraligy.

Prečítajte si aj

V utorok si našiel nový angažmán aj Brett Carson z Bratislavy

„Som rád, že sa podarilo vyriešiť financovanie spustenia novej programovej služby. Som presvedčený, že má obrovský význam - pre samotný slovenský šport, pre divákov, aby sme ich podnietili k športovaniu a rovnako aj pre televíznu časť RTVS, pretože výraznejší priestor na ostatných programových službách vďaka presunu športových programov dostanú aj národnostné programy, či programy z oblasti kultúry," uviedol pre rtvs.sk šéf sekcie športu a dlhoročný komentátor Matej Hajko.

Prečítajte si aj

Spišská Nová Ves poslala štyroch hráčov na hosťovanie do troch tímov

Televízia bude vysielať 24 hodín denne a na rok 2022 má pod zmluvou mnoho významných podujatí. Fanúšikovia sa budú môcť tešiť na ZOH v Pekingu, MS v hokeji vo Fínsku, MS vo futbale v Katare, MS do 20 rokov v hokeji, futsal, hádzanú, volejbal a množstvo iného športu.

Prečítajte si aj

Tomáš Tatar si oblečie nový dres, podieľala sa na ňom aj dlhoročná ikona
Zdieľajte:
Zdroj informácií: rtvs.sk

Diskusia

Podobné články