Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spišská Nová Ves a Žilina uskutočnili výmenu útočníka za obrancu

BRATISLAVA - Extraligový klub HK Spišská Nová Ves a prvoligový klub Vlci Žilina si vymenili hokejistov. Spišiaci o tom informujú na sociálnej sieti.
Zdroj: 41197
Zdieľajte:

Zo Spišskej Novej Vsi odchádza útočník Marco Halama. Namiesto neho putuje zo Žiliny na východ krajiny perspektívny obranca Michal Chatrnúch. „O Michala sme mali záujem už pred sezónou, preto keď sa naskytla možnosť výmeny, ktorá dávala zmysel pre obe strany, rozhodli sme sa reagovať kladne. Je to mladý perspektívny obranca, ktorý doplní naše zdravé mladé jadro v obrane a vytvorí tlak na zvyšných bekov.

Prečítajte si aj

Jančuška menil gólmanov a povedal, čo najviac trápi Mikuláš, sviatočný strelec Dukly s gólom, ktorý ešte nedal

Konkurencia posúva, a preto som rád, že aj v zadných radoch nastane pomyselný „boj o fleky“. Marcovi sa chceme poďakovať za jeho služby v našom drese. V jeho ďalšom pôsobisku mu prajem hlavne veľa zdravia a úspešný zvyšok sezóny," uviedol na margo výmeny generálny manažér extraligového nováčika Richard Rapáč. 25-ročný Halama odohral za Spišiakov 10 zápasov s bilaciou (2+0). O štyri roky mladší Chatrnúch nastúpil v 4 stretnutiach bez získaného bodu.

Prečítajte si aj

FOTO Kanada odhalila nové dresy pre ZOH 2022 v Pekingu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články