Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jančuška menil gólmanov a povedal, čo najviac trápi Mikuláš, sviatočný strelec Dukly s gólom, ktorý ešte nedal

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Liptáci uzavreli domáci trojzápasový trip druhou prehrou, hoci teraz už v riadnom hracom čase. Predtým zobrali dva body Nitre a bod Slovanu. Teraz neboli nad sily michalovskej Dukly. V polovici súboja mieril do bránky skúsený Čech Tomáš Vošvrda.
Zdroj: 41192
Zdieľajte:

"Nie som spokojný s výsledkom," dal najavo vnútorné pocity bezprostredne po prehratom stretnutí 2:4 s favorizovanými Michalovcami liptovský kouč Milan Jančuška. "Rozhodla efektivita. Inkasovali sme však lacné góly. Premárnili sme svoje šance a k tomu sa pridal aj nevyužitý protiútok dvoch proti brankárovi. Preto výsledok je taký, aký je. Je to škoda. Mali sme na to, aby sme bodovali. Pochvalu za výkon si zaslúži michalovský brankár Williams, ktorý bol veľkým strojcom víťazstva Dukly," dodal smerom k súboju extraligového 19. kola skúsený kormidelník.

Pozrite si aj

VIDEO Brankár Spišiakov nepochopiteľne knokautoval útočníka Dukly Trenčín

Liptovský Mikuláš sa tešil, že tohtoročné leto mu výrazne zmenilo život. Po výmenách stráží na všetkých funkciách, okrem trénerskej, sa očakávali iní Liptáci. Tím má svoju nespornú kvalitu, ale na konci dňa je výsledný efekt nulový. Nečudo, že sa hokejové mesto zatiaľ nedokázalo odraziť od tabuľkového suterénu. 62-ročný Jančuška však vie, prečo tomu tak je. "Pozrite sa spätne, koľko zápasov nám ušlo pomedzi prsty a s nimi aj body. Príčinou je zlá efektivita. Očakávame viac produktivity od útočníkov. Keby sme sa do šancí nedostávali, nepoviem nič. My sa do nich ale dostávame, no škrípe nám koncovka. Asi sedem stretnutí sme mali výborne rozrobených, ale nič sme v nich nezískali. Kvôli tomu sme tam, kde sme. Musíme pridať," uviedol na záver Milan Jančuška.

Prečítajte si aj

Ešte traja. Kto po nich siahne?

"Odohrali sme ubojovaný zápas. Na našej hre však bolo vidno, že sa zohrávame, čo nám po reprezentačnej prestávke nešlo. Mužstvo sa stmeľuje. Myslím si, že to bude už iba lepšie," povedal michalovský obranca Dávid Mudrák. Čerstvý seniorský reprezentačný začiatočník v 5. minúte nachytal na hruškách gólmana Kozela. Ako sám prezradil, takýmto spôsobom ešte nikdy neskóroval. "Každý vie, že som sviatočný strelec. Samozrejme, takýto moment poteší. Taký gól z hluchého priestoru som ešte nedal. Verím, že "Kozlík" mi to nepustil (úsmev). Určite to bolo so šťastím," pokračoval Mudrák. Zemplínske líšky, bojujúce o trón na diaľku so Slovanom Bratislava nemali dojem, že hrajú na ľade posledného klubu. Hostitelia dokázali stiahnuť stratu z 0:2 na 2:3.

Prečítajte si aj

VIDEO 18-ročný slovenský talent ohúril Švédsko: Zlatý gól po famóznom sóle z vlastnej tretiny

"Všetci súperi sú ťažkí. Liptovskému Mikulášu sme skoro dovolili vyrovnať, no upokojil nás v presilovke Gajdoš," narážal na presný zásah na 2:4, ktorý napokon bol záverečný v dueli. Valtonenovi zverenci napravili nedávnu domácu porážku s belasými 1:6 ziskom šiestich bodov mimo domu. Najbližšie znova vo svojej aréne vyzvú Banskú Bystricu a opäť pred televíznymi kamerami. "Zápasy v televízii nám zjavne sedia. Dúfam, že nadviažeme na dve výhry z vonku a Bystričania u nás padnú," zakončil Mudrák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články