Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pardavý videl veľa divných vecí, Mosnár komentoval konanie Melicherčíka

TRENČÍN - Hokejisti HK Dukla Trenčín zvíťazili v utorňajšom zápase 19. kola Tipos extraligy nad HK Spišská Nová Ves 5:4 po predĺžení. Tri kanadské body za víťazný zásah a dve asistencie si pripísal český center Josef Mikyska, jeho kolega z prvej formácie Radoslav Tybor strelil dva góly.
Zdroj: 40703
Zdieľajte:

Ján Pardavý (tréner HK Dukla Trenčín): "Tento zápas bol pre nás ťažký najmä po mentálnej stránke, pretože sme naposledy dvakrát prehrali. V zápase bolo veľmi veľa divných vecí. Prehrávali sme 0:1, vyhrávali sme 3:1. Spišská Nová Ves následne vyrovnala na 3:3 zvláštnym gólom. Mužstvo však ukázalo charakter. Takto bojovne sa musíme prezentovať v každom stretnutí."

Prečítajte si aj

Jančuška menil gólmanov a povedal, čo najviac trápi Mikuláš, sviatočný strelec Dukly s gólom, ktorý ešte nedal

Miroslav Mosnár (tréner HK Spišská Nová Ves): "V závere duelu sme mali samostatný nájazd, Otto Nieminen šiel sám na bránku, mohli sme dať gól, čo by znamenalo, že by sme získali tri body. Keď sa však pozriem na celý zápas, v ktorom sme viackrát prehrávali, tak so ziskom bodu som aj spokojný, aj nie spokojný. Boli by sme radšej, ak by Otto premenil samostatný nájazd a my si domov odniesli plný bodový úlovok. Na každej strane boli sporné góly, rozhodcovia ich priznali na obe strany, takže o tom, ako o rozhodujúcich momentoch, nemôžeme rozprávať.

Prečítajte si aj

FOTO Kanada odhalila nové dresy pre ZOH 2022 v Pekingu

My sme mohli pri našich inkasovaných góloch lepšie pokryť hráčov, tam sme mohli spraviť viac. Marcel vyšiel z bránky, vo výstroji sa ťažšie koordinuje, takže si nemyslím, že by ho chcel zraniť. Určite tam nebol nijaký úmysel. Pre všetkých je ticho na štadióne smutné, diváci by aj tu v Trenčíne určite dopomohli k vytvoreniu fantastickej atmosféry. Aj na domácom štadióne v Spišskej nás počas prvých ligových zápasov fanúšikovia tlačili dopredu a boli naším šiestym hráčom."

Pozrite si aj

VIDEO Brankár Spišiakov nepochopiteľne knokautoval útočníka Dukly Trenčín
Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, facebook.com

Diskusia

Podobné články