Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO 18-ročný slovenský talent ohúril Švédsko: Zlatý gól po famóznom sóle z vlastnej tretiny

LULEA - Iba 18-ročný slovenský talent Marcel Štefančík ohúril Švédsko, keď parádnym gólovým sólom z vlastnej tretiny rozhodol o triumfe svojich.
Zdroj: 41188
Zdieľajte:

Štefančík, ktorý hráva v juniorskom švédskom tíme Lulea U20, sa v domácom zápase proti mladíkom Djurgardenu stal hviezdou zápasu. Mladučký slovenský talent najprv 12 sekúnd pred úvodným klaksónom po prihrávke spoluhráča Radberga zvyšoval na 3:0 pre domácich, ale jeho hviezdna chvíľa prišla v najdôležitejšom momente zápasu.

Prečítajte si aj

Anaheim Ducks zmenil pôsobisko brankárovi Romanovi Durnému

Hostia totiž dokázali tromi gólmi vyrovnať skóre zápasu a o víťazovi tak muselo rozhodnúť až následné predĺženie. V piatej minúte sa puku vo vlastnej tretine zmocnil Štefančík a predviedol famózne sólo zakončené gólom, ktoré rozjasalo celú domácu lavičku.

Mládežnícky reprezentant Slovenska, ktorý si jeden zápas odkrútil aj v drese HC Košice, má v aktuálnej sezóne vo Švédsku na konte už osem gólových zásahov, ku ktorým pridal aj sedem asistencií. Jeho tím je momentálne na tretej ligovej priečke, ale len s bodovou stratou na vedúci AIK a to má Lulea ešte jeden zápas k dobru.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články