Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vicemajster z Popradu uskutočnil veľký prestup

POPRAD - Extraligový klub HK Poprad angažoval skúseného 29-ročného útočníka Dávida Bondru z iClinic Bratislava Capitals. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 41142
Zdieľajte:

Pre popradského odchovanca ide o návrat do domáceho dresu po troch rokoch. Pod Tatry sa vracia po tragických udalostiach v Bratislave Capitals. „Som rád, že som tu. Poprad je moje rodné mesto, aj keď všade mylne uvádzajú Annapolis, Maryland. Ja sa tu vždy cítim veľmi dobre, mám tu rodinu, kamarátov, takže to pre mňa bolo ľahké rozhodnutie," uviedol pre oficiálnu stránku kamzíkov Dávid Bondra.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny center floridských Panterov obeťou škaredého faulu a nateraz dohral: Mohlo to dopadnúť horšie

Syn legendárneho otca Petra sa zúčastnil v rokoch 2018 a 2019 svetových šampionátov v Dánsku, respektíve na Slovensku. Najbližšia veľká reprezentačná akcia je na programe vo februári budúceho roka v rámci ZOH v Pekingu. „Účasť na OH by bolo splnenie sna, ale ja sa musím sústrediť na svoje výkony v HK Poprad. Ak by prišla pozvánka, bol by som veľmi rád, ale k nej povedú iba skvelé výkony v Poprade," doplnil Bondra.

Prečítajte si aj

AHL: Famózny slovenský útočník Studenič

Riaditeľ popradského klubu Ľudovít Jurínyi: „S Dávidom sme boli v kontakte už pred sezónou, ale rozhodol sa vtedy pre nadnárodnú súťaž. Dal mi ale chlapské slovo, že v extralige bude hrať iba za Poprad, preto sa teším, že ho dodržal. Po udalostiach v Capitals sme sa skontaktovali a rýchlo sa dohodli. Očakávame od neho jeho typickú hru založenú na skvelom korčuľovaní, dôraze a tiež aj strieľaní gólov."

Prečítajte si aj

NHL: Capitals na čelo svojej divízie, Vancouver znova prehral s Halákom na lavičke
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články