Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hviezdny center floridských Panterov obeťou škaredého faulu a nateraz dohral: Mohlo to dopadnúť horšie

SUNRISE - Kapitán hokejistov Floridy Aleksander Barkov bude niekoľko týždňov pauzovať pre zranenie kolena, ktoré utrpel v utorkovom víťaznom zápase NHL s New Yorkom Islanders (6:1). Fínsky útočník sa vyhol operácii, Panthers budú jeho zdravotný stav posudzovať na týždennej báze.
Zdroj: 35045
Zdieľajte:

Barkova v úvode druhej tretiny kolenom zasiahol obranca "ostrovanov" Scott Mayfield. Hviezdny center potreboval pomoc, aby sa z ľadu dostal do šatne, pre zranenie už potom do hry nezasiahol. "Mohlo to dopadnúť aj horšie. Našťastie nie je potrebná operácia. Zatiaľ nevieme odhadnúť, ako dlho bude pauzovať," povedal pre nhl.com dočasný tréner "panterov" Andrew Brunette.

Prečítajte si aj

AHL: Famózny slovenský útočník Studenič

Mayfield po zákroku na Barkova putoval predčasne pod sprchy, vyhol sa však dodatočnému disciplinárnemu trestu. Podľa zámorských médií oddelenie pre hráčsku bezpečnosť nebude jeho zákrok ďalej skúmať. Barkov viedol tímovú produktivitu so 17 bodmi (9+8) v 15 stretnutiach, spomedzi všetkých útočníkov Floridy strávil v tejto sezóne najviac času na ľade - v priemere odohral 20:51 minút na zápas.

Prečítajte si aj

NHL: Capitals na čelo svojej divízie, Vancouver znova prehral s Halákom na lavičke
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články