Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Haščák: Slovan mi dal zmluvu, ktorá sa neodmieta

BRATISLAVA - Minuloročný extraligový kanonier Marcel Haščák sa rozhodol zmeniť dres. Po predčasnom odchode z českého Brna posilnil bratislavský Slovan.
Zdroj: 37911
Zdieľajte:

Popradský rodák v uplynulej sezóne nastrieľal 45 gólov a okrem štatútu najlepšieho strelca ligy bol s 84 bodmi aj najproduktívnejší hráč. Fantastická vizitka mu zariadila opätovný presun do Brna, kde to dokonale poznal, nakoľko v rokoch 2017 a 2018 sa pričinil o dva majstrovské tituly. Tretia epizóda v Komete už ale nedopadla ideálne.

Prečítajte si aj

HC Slovan dotiahol príchod Marcela Haščáka a podpísal s ním viacročnú zmluvu!

"V Brne som skončil na vlastnú žiadosť. Som rád, že mi klub vyhovel, a teraz som tu. Slovan mi dal zmluvu, ktorá sa neodmieta," uviedol v pondelkovom večernom rádiožurnále RTVS 34-ročný zakončovateľ Haščák. Súboj o ofenzívny klenot napokon vyhrali belasí. Samozrejme, do hry sa dostal aj Poprad, ktorý chcel vidieť svojho ostrostrelca doma. Svoje rozhodnutie Haščák ozrejmil nasledovne: "S Ľudom mám výborný vzťah. Jednoducho pochopil, prečo som sa rozhodol inak," doplnil skúsený útočník, ktorý si uvedomuje, že prestupom do Slovana nepotešil vysoké percento fanúšikov - najmä tých popradských.

Prečítajte si aj

Dávid Buc znova zamieril do extraligy: V novom mužstve ešte nehral

"Nečítal som diskusie. Je mi to ľúto, no bolo to ťažké rozhodovanie. Viem, že budú jednotlivci, ktorým sa to nebude páčiť. Vlani som však odviedol stopercentnú prácu v Poprade, teraz to chcem urobiť v Bratislave. Milujem hrať o najvyššie priečky, a to je dôvod, kvôli ktorému som prišiel do nového klubu," dodal pre rádiožurnál pre RTVS Marcel Haščák. Premiéru v belasom drese by mal zažiť už v stredu 17. novembra v rámci 16. kola extraligy na ľade Spišskej Novej Vsi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články