Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Slovan dotiahol príchod Marcela Haščáka a podpísal s ním viacročnú zmluvu!

BRATISLAVA - Hokejový klub HC Slovan Bratislava získal do svojich radov produktívneho útočníka Marcela Haščáka. Najlepší strelec uplynulých dvoch ročníkov Tipos extraligy podpísal so Slovanom zmluvu do konca sezóny 2023/2024.
Zdroj: 38899
Zdieľajte:

Ako uviedol klub na svojom webe, Haščák sa k mužstvu pripojí už na pondelkovom tréningu a v zostave by sa mal objaviť v najbližších zápasoch, ktoré Slovan odohrá na ihriskách súperov v Spišskej Novej Vsi, Michalovciach a Liptovskom Mikuláši.

Prečítajte si aj

NHL: Fehérváry strelil gól v oslabení, Halák si odskákal stretnutie v Anaheime

"S Marcelom sme boli v posledných dňoch počas reprezentačnej prestávky v osobnom kontakte. Po tom, čo sme zistili, že nie je celkom spokojný so svojou úlohou v Komete, sme mu predostreli konkrétnu ponuku na pôsobenie v Slovane. Napokon sme sa celkom rýchlo dohodli. Marcel je víťazný typ hráča, túži nielen po plnohodnotnej úlohe v mužstve, ale najmä po tímovom úspechu. Verím, že v Slovane sa nám spolu podarí oboje," povedal generálny manažér Slovana Maroš Krajči. Haščák odohral v tejto sezóne za Kometu Brno 18 zápasov, strelil 5 gólov a pridal 3 asistencie.

Pozrite si aj

VIDEO Frustrovaný Crosby si vyšliapol na Fehérváryho
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články