Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hráči Spišskej Novej Vsi adresovali divákom jasný odkaz: Klub urobil ústretový krok

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejistov Spišskej Novej Vsi poriadne zabolel ostatný duel 10. kola Tipos extraligy proti HC Košice.
Zdroj: 40897
Zdieľajte:

Východoslovenské derby malo dobrý náboj, slušnú kulisu, ktorú okorenili tábory domácich i hostí. Najväčšiu vrásku na čele Spišiakom spôsobil konečný výsledok 1:7. Nováčik sa pred nasledujúcim súbojom s Banskou Bystricou ospravedlnil fanúšikom a na sociálnej sieti uverejnil odkaz smerovaný divákom:

Prečítajte si aj

Olympiáda bez Tatara? Šatan o tom vie, New Jersey to nemám ako vysvetliť

"Celá kabína A-mužstva, od prvého do posledného člena, si je vedomá, že takýto výkon je na domácom ľade neospravedlniteľný nielen voči našim skvelým fanúšikom, ale aj celej komunite. Spišskonovoveské srdce musí ostať bez výnimky na ľade počas každého jedného duelu. Z kabíny ide jasný odkaz: "Viac sa to nestane!," a klub reagoval takto: "Na piatkový výkon reaguje aj vedenie, ktoré sa aj napriek obmedzenému počtu divákov rozhodlo umožniť všetkým deťom do 10 rokov vstup na zajtrajšie meranie síl s Banskou Bystricou zdarma," informuje oficiálny účet HK Spišská Nová Ves na Facebooku.

Prečítajte si aj

Chára pokoril ďalšiu legendu, ktorá bola počas kariéry pätnásť rokov kapitánom Bostonu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články