Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica spečatila spoluprácu so silným domácim partnerom

BANSKÁ BYSTRICA - Extraligový klub HC 05 Banská Bystrica spečatil spoluprácu s pivnou firmou Urpiner. Informuje o tom oficiálna stránka baranov.
Zdroj: 33964
Zdieľajte:

Podľa slov generálneho riaditeľa klubu, Lukáša Opátha išlo o jeden z hlavných plánov, ktoré si nové vedenie stanovilo po svojom nástupe. Po rokoch otázok, prečo sa na zimnom štadióne v Banskej Bystrici nečapuje Urpiner, tak dochádza k spolupráci, po ktorej dlho volali aj mnohí naši fanúšikovia.

Prečítajte si aj

Washington prezradil informácie o zdravotnom stave Fehérváryho

„Za klub a našu organizáciu môžem povedať, že sme veľmi šťastní, že sa nám to podarilo spečatiť. Ide o viacročnú zmluvu a veľmi sa tešíme z tejto spolupráce, ide o mimoriadneho partnera. Bol to jeden z našich prvých cieľov, chceli sme vrátiť Urpiner domov a určite sme chceli vrátiť najlepšie slovenské pivo na náš štadión. Veríme, že fanúšikov to poteší. Z našej strany je snaha mať dlhoročné partnerstvá a toto je jedno z nich. Spoločne máme v pláne veľa vecí,“ povedal Lukáš Opáth, ktorý zároveň dodal: „Mám z toho úžasný pocit aj vďaka ľuďom, ktorí stoja za Urpinerom. Vždy sa tam cítim príjemne, a to na každom jednom stretnutí, rokovaní. Aj o tom by to malo byť a je to jedna z našich snáh, chceme spokojnosť pre našich partnerov.“

Prečítajte si aj

Slovan Bratislava má poslednú šancu na odvrátenie blamáže

Z partnerstva sa teší aj banskobystrický Urpiner. „Sme veľmi radi, že sme po dlhšej pauze obnovili naše partnerstvo s domovským hokejovým klubom. Teší nás, že budeme súčasťou nového príbehu bystrického hokeja a hlavne, že fanúšikovia si okrem skvelých hokejových výkonov konečne vychutnajú aj výnimočné slovenské pivo Urpiner,“ vyjadrila spokojnosť obchodná riaditeľka Katarína Bičanová.

Prečítajte si aj

Bratislava Capitals sa vracia do zápasov: Proti Znojmu bez kľúčových hráčov a trénera Draisaitla
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk/TS

Diskusia

Podobné články