Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitra bojuje s nedostatkom hráčov, žiada príchod nových tvárí

NITRA - Hokejisti extraligového klubu HK Nitra pokračujú v príprave na nový ročník a po českom tripe prichádzajú na domáci ľad, kde ich v utorok večer čaká rakúsky Villach.
Zdroj: 39131
Zdieľajte:

Nitrania nastúpili uplynulý týždeň v Česku na turnaji Zubr Cup. Z troch vystúpení dokázali vyhrať iba jedno proti extraligovému Zlínu. Nasledovali dve zaváhania s Přerovom a Havířovom. "Vieme, na čom máme pracovať a aj samotní chalani videli, že aj prvá česká liga má svoju kvalitu. Navyše oba prvoligové tímy korčuľovali lepšie ako extraligový Zlín," uviedol pre oficiálnu stránku HK Nitra asistent trénera Dušan Milo na margo inkasovania jedenástich gólov.

Prečítajte si aj

Nemecký medailista z Pjongčangu vynechá budúci ročník: Bol som na cestách polovicu kariéry

Majster sveta spred devätnástich rokov v krátkosti zhodnotil výkony mužstva. „Tretí zápas s Havířovom bol náš najslabší. Neviem, či sa podpísala na tíme únava, alebo to bolo o niečom inom. Myslím si, že výsledok s Přerovom vôbec neodrážal dianie na ľade, v druhej a tretej tretine sme tam boli jasne lepší. Zlín sme zvládli aj herne a takisto výsledkovo. Žiaľ, najmä ten zápas v Havířove kazil dojem, tam bol súper o dosť lepší," hovorí. Jemu aj hlavnému trénerovi Stavjaňovi nie je veľmi do spevu. "Corgoňov" opustilo viacero dôležitých persón po minuloročnej sezóne. Zopár náhrad sa našlo, avšak Nitru kvári akútny nedostatok hokejistov.

Prečítajte si aj

Obranca Matthew Maione bude hrať vo futbalovej krajine

„Chorý je mladý Ridzoň, takisto Zöld. Ako iste viete, Šimon Nemec je už v reprezentačnom výbere a zranený ostal Bodák. Máme teda na Villach len šesť zdravých obrancov. V útoku nám chýba pre zranenie Volko. Je tu aj požiadavka na posilnenie tímu, uvidíme, čo sa nakoniec podarí realizovať. Káder máme fakt úzky," priznal pre web nitrianskeho klubu Dušan Milo.

Prečítajte si aj

Haščák chýba Popradu viac, ako si pod Tatrami mysleli. Príde k vicemajstrovi náhrada?
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články