Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Po 15 rokoch sa vracia domov, veterán podpísal zmluvu s Považskou Bystricou

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Účastník druhej najvyššej slovenskej súťaže - HK 95 Považská Bystrica, predstavil novú posilu. Do materského klubu sa po 15 rokoch vracia obranca Miroslav Zaťko.
Zdroj: 37402
Zdieľajte:

"Sme veľmi radi, že Miroslav sa rozhodol vrátiť po dlhých rokoch domov a prikývol na našu ponuku. Veríme, že jeho kvalitná hra vystuží obranu, zjednoduší prechod do útoku, bude efektívny v presilových hrách a dokáže svoje skúsenosti odovzdávať mladším hráčom," povedal pre klubový Facebook generálny manažér Ján Zlocha starší.

Prečítajte si aj

Smutná správa z NHL, zomrel legendárny brankár Chicaga

"O možnosti vrátiť sa do materského klubu som sa rozprával s vedením už počas posledného play-off, keď som bol pozrieť chalanov na prvé kolo play-off. Som rád, že vedenie klubu prejavilo záujem o môj návrat, kde treba povedať, že po 15-tich rokoch mimo domova som bol naklonený myšlienke ostať doma a pomôcť môjmu materskému klubu," hovorí samotný Miroslav Zaťko.

37-ročný bek hrával za Považskú Bystricu naposledy v sezóne 2006/2007. Odvtedy obliekal dresy viacerých poľských klubov ako Sanok, Janov, Oswiecim, Jastrzebie, Tychy, Opole, no zahral si aj v slovenských tímoch Dukla Trenčín, MsHK Žilina a Nové Zámky. V poľskej najvyššej lige odohral 571 zápasov so ziskom 371 bodov.

Prečítajte si aj

Kde bude hrať Zdeno Chára? Mohol by uzavrieť kruh a bojovať o Stanley Cup
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/hk95panthers

Diskusia

Podobné články