Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Seattle spoznal prvého súpera v novej sezóne NHL

SEATTLE - Nový klub hokejovej NHL Seattle Kraken odohrá svoj prvý zápas v profilige 12. októbra na ľade Vegas Golden Knights. Doma sa 32. tím súťaže predstaví premiérovo 23. októbra proti Vancouveru Canucks.
Zdroj: 39994
Zdieľajte:

Úvodný zápasový program oznámil Kraken v stredu počas expanzného draftu, kompletný rozpis zápasov zverejní vedenie NHL vo štvrtok. Mal by prísť v dvoch verziách, keďže ešte nie je doriešená otázka účasti hráčov na olympijskom turnaji. Vegas Golden Knights sú pred Seattlom posledným expanzným tímom, do NHL vstúpili v sezóne 2017/2018. Vancouver je pre Kraken geograficky najbližší súper. Všetky tri tímy budú účinkovať v Pacifickej divízii.

Prečítajte si aj

Seattle nakoniec nesiahol po obrovských hviezdach, týka sa to aj Slovákov

Seattle bude hrať domáce zápasy v aréne Climate Pledge, ktorá ešte prebieha rekonštrukciou. Komisár NHL Gary Bettman bol v stredu na obhliadke arény a uviedol, že na začiatok sezóny bude všetko pripravené. "Bude to moderná a ekologická aréna," povedal Bettman podľa nhl.com.

Prečítajte si aj

Český Šumperk podpísal akvizíciu z Liptovského Mikuláša

Prvý prípravný zápas odohrá Seattle 26. septembra proti Canucks v Spokane Veterans Memorial Arena v štáte Washington, domovskom stánku juniorského tímu Spokane Chiefs z WHL. Aj ďalšie dva domáce prípravné zápasy odohrá Kraken v arénach tímov WHL. Celkovo sa Seattle predstaví v príprave v šiestich dueloch, dvakrát nastúpi proti Canucks, Edmontonu Oilers a Calgary Flames.

Prečítajte si aj

Jaroslav Halák opustí Boston
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články