Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

iClinic Bratislava Capitals posilňuje tím Kanaďanom a Švédom

BRATISLAVA – V novej sezóne 2021/22 posilnia Hokejový klub iClinic Bratislava Capitals obranca Sam Jardine a útočník Tor Immo. Klub o tom informuje na sociálnej sieti.
Zdroj: 39869
Zdieľajte:

27-ročný Jardine bol draftovaný v roku 2011 v 6.kole tímom Chicago Blackhawks. Skúsenosti však zbieral najmä v NCAA v tíme Ohio State University, kde v roku 2014 bol asistentom kapitána. Jardine má na konte cez 71 zápasov v AHL za Rockford IceHogs, San Antonio Rampage a Toronto Marlies. Do iClinic Bratislava Capitals prichádza z tímu Greenville Swamp Rabbits v ECHL. V sezóne 2020-2021 strelil za Greenville Swamp Rabbits v 67 zápasoch 3 góly a pridal 41 asistencií.

Prečítajte si aj

Tínedžer z Veľkého Šariša má namierené za veľkú mláku

26-ročný Immo prichádza po produktívnej sezóne v HockeyAllsvenskan, kde posledné tri sezóny pôsobil v tíme BIK Karlskoga. V sezóne 2020-2021 v 50 zápasoch strelil 14 gólov a pridal 25 asistencii. Pre Imma je iClinic Bratislava Capitals prvým pôsobením mimo Švédska.

Prečítajte si aj

Finále NHL len pre vyvolených? Montreal zverejnil astronomické ceny lístkov

"Tor Immo je fyzicky zdatný typ útočníka, ktorý sa vie strelecky presadiť a zároveň disponuje solídnym korčuľovaním. Sam Jardine bude jeden z pilierov našich obranných radov, nebojí sa hrať s pukom a rozohrávať akcie, pričom v defenzívnej zóne si dobre plní obranné povinnosti v súbojoch jeden proti jednému," povedal viceprezident klubu Dušan Pašek.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica angažovala osvedčeného univerzála
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články