Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica angažovala osvedčeného univerzála

BANSKÁ BYSTRICA - Do kádra HC 05 Banská Bystrica sa po roku vracia švédsky hokejista Gilbert Gabor. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 36055
Zdieľajte:

"V minulej sezóne som chcel vyskúšať hrať vo Švédsku a vidieť ligu a štýl hokeja. Počas sezóny som bol v kontakte s Júliusom Kovalom. Po nej som sa zamyslel nad celým rokom a cítil som, že by bolo super vrátiť sa do Banskej Bystrice. Bolo veľa faktorov, prečo som sa rozhodol vrátiť, ale celkovo sa cítim v Bystrici lepšie ako hráč a aj človek.

Prečítajte si aj

Finále NHL len pre vyvolených? Montreal zverejnil astronomické ceny lístkov

Veľmi sa mi páči mesto a mám skvelý vzťah s ľuďmi, ktorí v ňom žijú. Určite bude zábava hrať na zrenovovanom štadióne a dúfam, že fanúšikovia budú môcť byť na tribúne, aby znova vytvárali skvelú atmosféru ako to vždy robili," uviedol pre webovú stránku klubu Gilbert Gabor. Urastený rodák zo Štokholmu prežil v drese Banskej Bystrice tri sezóny 2017-2020 a dvakrát sa stal majstrom Slovenska. Uplynulý rok strávil vo švédskom klube Västerviks IK. 25-ročný útočník, ktorý môže hrať na pozícii centra alebo krídla, získal v 58 zápasoch 16 bodov (2+14).

Prečítajte si aj

Trenčín pokračuje v predlžovaní zmlúv
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články