Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Najlepší strelec Košíc s novým kontraktom, v tíme ostávajú Lapšanský aj Belluš

KOŠICE - Hokejový klub HC Košice predĺžil zmluvy s trojicou útočníkov Pavlom Klhůfekom, Adamom Lapšanským a Martinom Bellušom.
Zdroj: 37303
Zdieľajte:

Dvadsaťdeväťročný Klhůfek bol s 31 gólmi najlepší strelec klubu v uplynulej sezóne a so 48 bodmi druhý najproduktívnejší hráč. Rovnako starý Belluš nastúpi taktiež do svojej tretej sezóny v drese "oceliarov", v tej uplynulej nazbieral v 51 zápasoch 21 bodov (8+13) a 145 trestných minút. O dva roky starší Lapšanský sa do Košíc vrátil v priebehu sezóny z iClinic Bratislava Capitals a v 18 zápasoch získal 8 bodov (7+1).

Prečítajte si aj

Trenčín získal účastníka MS v Rige

"O služby Pavla Klhůfka bol po sezóne veľký záujem, a tak som rád, že sa nám ho podarilo udržať v Košiciach. Chlapci začnú sezónu v známom prostredí, vedia, čo od nich očakávame a verím, že na ich skúsenostiach môžeme stavať. Osobne si myslím, že Adam a Martin v sebe skrývajú oveľa väčší potenciál a verím, že fínski tréneri z nich dokážu dostať maximum," uviedol na oficiálnom webe klubu výkonný riaditeľ HC Košice Miloslav Klíma.

Prečítajte si aj

Útočný líder sa vracia do Nitry

"Trénerskej dvojici táto trojica hráčov zapadá do koncepcie a som presvedčený, že tréneri im pomôžu dostať zo seba maximum, na čo majú a že si našu dôveru zaslúžia," dodal športový manažér Gabriel Spilar.

Prečítajte si aj

Marinčin skončil v Toronte a po jedenástich rokoch putuje do Európy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články