Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Po MS 2021 je interes o viacerých účastníkov

RIGA - V nedeľu 6. júna sa skončili 84. majstrovstvá sveta v Rige. Majstrom sa stala Kanada, vicemajstrom Fínsko a bronzu sa dočkali hokejisti USA.
Zdroj: 39774
Zdieľajte:

Po dvoch rokoch sa hral svetový šampionát. Celý turnaj bol plný prekvapení, ale takisto aj výborných individuálnych výkonov. Množstvo účastníkov malo možnosť predať sa do lepších súťaží. Do Česka by sa mohol sťahovať slovenský reprezentačný debutant Adrián Holešinský, ktorý má zmluvu v Nitre aj na ďalšiu sezónu. Pôsobisko zrejme zmení aj najlepší Slovák turnaja Peter Cehlárik. Práva na neho má ruský Omsk, no v hre je možný návrat do zámoria.

Prečítajte si aj

HKM Zvolen ohlásil najdôležitejší podpis, Čierny: Najťažšie rokovanie, ktoré sme uzavreli po mesiaci

Britský brankár Ben Bowns bol veľkou postavou svojej krajiny a údajne by mohol zamieriť do Trenčína. Jeho konkurent z Kazachstanu Nikita Bojarkin ťahal mužstvo do štvrťfinále, čo sa mu napokon nepodarilo. Z hľadiska výkonov rozhodne nesklamal a prebudil záujem v tíme KHL Barys Nur-Sultan.

Prečítajte si aj

Bystričania podpísali štvrtého jednotlivca z ostatného ročníka

Najlepším strelcom (7 gólov) MS bol útočník Veľkej Británie Liam Kirk. 21-ročného hráča by radi videli vo Fínsku či švajčiarskom SC Bern. Budúcnosť po šampionáte nemá istú ani český hokejista Jakub Flek. Hoci je zmluvne viazaný s Karlovymi Varmi, môže sa to zmeniť. V súčasnosti prebiehajú rokovania a hľadajú sa ideálne možnosti.

Prečítajte si aj

Majster sveta z Rigy sa postaví na lavičku New York Rangers
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články