Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do brány Popradu sa postaví skúsený extraligový gólman

POPRAD - Čoskoro 33-ročný rodák zo Skalice Tomáš Tomek sa stal novou posilou HK Poprad.
Zdroj: 37917
Zdieľajte:

Po odchode brankárskej dvojice vedenie Popradu čiastočne vyriešilo brankársku otázku. Zmluvu na ďalšiu sezónu podpísal skúsený brankár Tomáš Tomek. „Po sezóne sa mi ozval p. Jurinyi, predložil férovú ponuku a veľmi rýchlo sme sa dohodli,“ povedal po príchode pod Tatry pre oficiálny web kamzíkov skúsený extraligový gólman.

Prečítajte si aj

SZĽH nemal na nominácie do LM žiadny vplyv, prezident odporúčal Zvolen

„Teším sa na novú výzvu, v tíme mám viacero kamarátov. Verím, že budeme hrať čo najlepšie a ideálne, ak by sme šli do play-off z prvého miesta,“ dodal Tomek. „S Tomášom sme boli v kontakte aj v minulosti. Som rád, že prijal našu ponuku. Je to dobre stavaný a skúsený gólman. Tento rok chceme mať vyrovnanú brankársku dvojicu. Budeme od neho očakávať kvalitné výkony, akými sa prezentoval v minulosti,“ vyjadril očakávania Ľudovít Jurinyi.

Prečítajte si aj

HC Poruba si udržal slovenského kapitána

Tomáš Tomek odchytal v extralige 440 zápasov, v ktorých dosiahol 33 čistých kont a 92,06 %-nú úspešnosť zákrokov. Pôsobil v Skalici, Piešťanoch, Žiline, Zvolene a Michalovciach. Jednu sezónu strávil v zahraničí, počas ktorej odchytal 8 zápasov za Znojmo v EBEL a 23 zápasov za nemecký druholigový tím Riessersee.

Prečítajte si aj

SR 20 začína prípravu na MS: Tréner Andrej Podkonický nominoval 35 hráčov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články