Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šatan: Vyjadrenia Hudáčka boli nehodné reprezentácie, no treba sa mu poďakovať

BRATISLAVA - Prezident SZĽH a generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan bol hosťom relácie webu hockeyslovakia.sk Na kávičke.
Zdroj: 35393
Zdieľajte:

Prvý muž slovenského hokeja odpovedal na niekoľko otázok ohľadom nedávno skončených majstrovstiev sveta v Rige, kde sa podarilo Slovákom po ôsmich rokoch postúpiť medzi osmičku najlepších. Aktuálnou témou po prílete z Lotyšska bolo náhle ukončenie reprezentačnej kariéry Júliusa Hudáčka. Rodák zo Spiša to podložil vyjadrením, že namiesto neho bol do brány poslaný Adam Húska a jednoducho nepociťoval dôveru od realizačného tímu, preto radšej odišiel. Aj keď ešte zvažoval, že Slovensku pomôže v augustovej kvalifikácii na ZOH 2022 v Pekingu. To už ale je bezpredmetné.

Prečítajte si aj

Martina Marinčina lanária do Česka, má nahradiť krajana

„Chápem, že je Julo sklamaný. Rozhodnutia robí Craig Ramsay a treba ich rešpektovať. Julove vyjadrenia potom boli neprofesionálne a nehodné reprezentácie. Mal vynikajúce zápasy proti Rusom i Dánom. Patrí mu vďaka, pomohol k postupu do štvrťfinále. On sa rozhodol ukončiť reprezentačnú kariéru, my sme túto tému ešte neuzavreli. Treba sa mu poďakovať," uviedol pre hockeyslovakia.sk Miroslav Šatan.

Prečítajte si aj

Do Košíc sa vrátil majiteľ piatich majstrovských titulov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články