Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kristián Pospíšil pred MS spoznal klub do novej sezóny

HELSINKI - Slovenský reprezentačný útočník Kristián Pospíšil bude aj v novom ročníku 2021/22 hrávať v tíme fínskeho účastníka Lukko Rauma. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 34055
Zdieľajte:

25-ročný Zvolenčan sa podpísal pod zisk majstrovského titulu v ostatnom ročníku spoločne s krajanom Pavlom Skalickým. Obaja sa od piatka 21. mája predstavia na MS v Rige, kde bude Slovensko štartovať vo večernom zápase s Bieloruskom. Pospíšil začne v Raume tretiu sezónu.

Prečítajte si aj

V drese HK Nitra nepokračuje brankár Cowley

"Som nesmierne vďačný za novú zmluvu. Teším sa, že pokračujem v tíme po skvelej sezóne. Mojím jediným očakávaním je, aby som sa zlepšoval ja aj mužstvo," zaželal si po predĺžení spolupráce starší brat Martina. Nadšenie zo zotrvania slovenského reprezentanta neskrýval ani športový riaditeľ Kalle Sahlstedt.

Prečítajte si aj

Druhý pokus na prienik do NHL: Reprezentant Slovenska počká v taxi tíme

"Aj keď mal občas Kristián slabšie zápasy, máme radosť, že ostáva. Je skvelé mať v kádri takého hráča, pretože má výšku, silu, zručnosť a vyznačuje sa výborným korčuľovaním." Kristián Pospíšil pomohol Lukku Rauma 30 bodmi (11+19) v 48 zápasoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: raumanlukko.fi

Diskusia

Podobné články