Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Vegas na záver deklasovalo San Jose a získalo trofej

NEW YORK - Hokejisti Vegas Golden Knights uzavreli svoje účinkovanie v základnej časti NHL víťazstvom nad San Jose 6:0. Dvoma zásahmi sa na triumfe podieľal Dylan Sikura, pre ktorého to bol prvý dvojgólový duel v profilige. Vegas získalo Trofej Williama M. Jenningsa za najmenej inkasovaných gólov v základnej časti, dostalo ich iba 124 s priemerom 2,21 na zápas. "Zlatí rytieri" si udržali vedúcu pozíciu v rámci celej súťaže o dva body pred Coloradom.
Zdroj: 39209
Zdieľajte:

Avalanche však zdolali Los Angeles tiež 6:0 a ak zvíťazia vo svojom záverečnom zápase, opäť proti Kings, získajú Prezidentskú trofej pre najlepší tím základnej časti na úkor Vegas. V drese Colorada zažiaril J.T. Compher, ktorý dosiahol prvý hetrik v NHL.

Prečítajte si aj

Majstrovský Zvolen pozná trénerov, brankár Rahm čaká, Zuzin rokuje

Kapitán Edmontonu Connor McDavid si v stretnutí s Montrealom pripísal dve asistencie a natiahol sériu aspoň s dvoma bodmi na sedem zápasov. Oilers zdolali súpera 4:3 po predĺžení. McDavid má na konte 104 bodov (33+71) v 55 dueloch. Edmonton zakončí základnú časť na druhom mieste v Severnej divízii a v 1. kole play off sa stretne s Winnipegom. V drese Montrealu odohral slovenský útočník Tomáš Tatar 15:18 minúty. Jeho tím čaká na úvod vyraďovačky vedúce mužstvo Severnej divízie Toronto.

Prečítajte si aj

Dávid Bondra opäť bude hrať na Slovensku, nevracia sa ale do extraligy

Montreal - Edmonton 3:4pp

Ottawa - Toronto 4:3pp

Colorado - Los Angeles 6:0

San Jose - Vegas 0:6

St. Louis - Minnesota 4:0

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články