Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Majstrovský Zvolen pozná trénerov, brankár Rahm čaká, Zuzin rokuje

ZVOLEN - V tíme úradujúceho majstra Slovenska HKM Zvolen pomaly doznievajú majstrovské oslavy.
Zdroj: 39437
Zdieľajte:

Vo Zvolene sa v majstrovskej sezóne darilo viacerým hráčom. Bodovo hnali HKM dopredu aj mladí hráči ako Radovan Bondra či Miloš Kelemen. Obaja už vedia, že v budúcej sezóne budú proti sebe nastupovať v rámci českej extraligy. Bondra prestúpil do Vítkovíc a člen širšej nominácie Slovenska sa upísal Mladej Boleslavi. Pod Pustým hradom je už isté, že sa nezmení zloženie trénerov.

Prečítajte si aj

Do Slovana Bratislava prišiel 16-ročný slovenský reprezentant

"Všetci ostávame pri tíme. Urobíme maximum, aby sme čo najviac z úspešného kádra udržali. Záujem o niektorých chlapcov je, čo beriem, pretože majú za sebou dobrú sezónu. Tento týždeň musíme niektoré veci rozlúsknuť," uviedol v stredajšom večernom rádiožurnále RTVS tréner Zvolena Peter Oremus s tým, že jeho asistentmi ostávajú Andrej Kmeč i Podkonický. Veľkú zásluhu na treťom titule bryndziarov mal švédsky gólman Robin Rahm. 34-ročný Škandinávec však nevie, aká bude jeho budúcnosť. "Ešte neviem, čo bude. Predpokladám, že sa o všetkom rozhodne do pár týždňov," povedal Rahm. Čerstvý slovenský šampión dohrával finálové zápolenia bez dvoch útočníkov Radovana Puliša a Petra Zuzina, ktorých vyradili zlomeniny tvárových kostí, respektíve zápästia.

Prečítajte si aj

Radovan Bondra rozšíril slovenskú enklávu v Česku

"Chcel som pokračovať aj po oslavách. Mám tým na mysli účasť v reprezentácii, ale to mi nevyšlo. Samozrejme, trochu sme sa už rozprávali, žeby som pokračoval v klube. Nič ešte nie je uzavreté. Rád by som ostal, ale potrebujeme sa dohodnúť na podmienkach a všetkému, čo k tomu patrí. Po konzultácii sa rozhodne, ako ďalej," doplnil pre RTVS Peter Zuzin.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články