Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trio Slovákov pokračuje v drese majstrovského Třinca

TŘINEC - Úradujúci český majster HC Oceláři Třinec predĺžil kontrakty trojici slovenských hokejistov. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 39420
Zdieľajte:

V sezóne 2021/22 si dres majstra bude naďalej obliekať Miloš Roman, Tomáš Marcinko a Patrik Hrehorčák. 21-ročný Roman strávil v Třinci prvú sezónu medzi mužmi, ktorú hneď okorenil o majstrovský titul. Do štatistík si zapísal 15 bodov (9+6) v 50 zápasoch.

Prečítajte si aj

Rysy, alebo Zvonári? Nová éra Spišskej Novej Vsi je v rukách priaznivcov

Marcinko je v klube od roku 2017. Získal dva tituly. Doteraz odohral 241 stretnutí, v ktorých strelil 58 gólov a pridal 73 asistencií. Zatiaľ posledným do partie pokračujúcich patrí aj Patrik Hrehorčák. Mladý Popradčan má za sebou druhý ročník v tíme českých "oceliarov", ale na konte len jeden titul, pretože predčasne skončenú sezónu 2019/20 dohrával v rámci hosťovania vo Frýdku-Místku.

Prečítajte si aj

Český veterán si rozmyslel koniec kariéry: Na jeseň rozbehne 22. kapitolu

V ostatnej sezóne absolvoval 68 zápasov s bilanciou (12+6). Za Třinec vlani nastupovali aj Martin Gernát či Vladimír Dravecký. Prvý menovaný zažil životnú sezónu a dostal množstvo ponúk z rôznych líg. O Vladimírovi Draveckom sa zatiaľ nič nevie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcocelari.cz

Diskusia

Podobné články