Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Slovan angažoval defenzívnu oporu Detvy

BRATISLAVA - Slovenský hokejový obranca Daniel Gachulinec zmenil pôsobisko v rámci extraligy, keď zamieril z Detvy do Slovana Bratislava. S vedením "belasých" podpísal dvojročnú zmluvu s opciou. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.
Zdroj: 37673
Zdieľajte:

Gachulinec strávil v Detve uplynulých päť sezón. Ročník 2020/2021 bol pre neho najúspešnejší v doterajšej kariére. V 51 zápasoch strelil 6 gólov, ku ktorým pridal 17 asistencií a s 23 bodmi si vytvoril osobné maximum v najvyššej slovenskej súťaži. K nim pridal aj 13 plusových bodov v hodnotení +/-. Po úspešnej sezóne sa premiérovo dostal do reprezentačného A-mužstva.

Prečítajte si aj

Poprad ešte počas finále prepustil hráča

"Daniel je šikovný korčuliar a konštruktívny typ obrancu, ktorý nám typologicky vhodne zapadne do tímu. Jeho výkony sme sledovali už dlhšie. V predchádzajúcich pôsobiskách patril k oporám zadných radov. Veríme, že v drese Slovana nadviaže na svoju stúpajúcu formu a v konkurenčnom prostredí sa bude ešte ďalej zlepšovať,” uviedol generálny manažér Slovana Maroš Krajči.

Prečítajte si aj

Mikula priamo zhodnotil finálový nezdar, sponzorom venoval dve slová

Bratislavský klub už angažoval aj kanadského obrancu Matta MacKenzieho a zmluvy s "belasými" predĺžili útočníci Tomáš Zigo a Milan Kytnár a aj obranca Juraj Valach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články