Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Handlovský s vtipným komentárom na neuskutočnenú bitku, vo štvrtom zápase sľubuje chuť a energiu

POPRAD - Vyhrať hneď prvý domáci semifinálový zápas sa podarilo. Hokejisti Popradu výborne držali Zemplínčanov na dištanc, pretože Tomáš Vošvrda kapituloval len jedenkrát. Smerom dopredu to však nebolo od domácich presvedčivé, ale v play-off sa počíta hocaký výsledok, ktorý prináša sériové body.
Zdroj: 39251
Zdieľajte:

"Keby sme aj teraz doma padli, už by to bolo 0:3 na zápasy. Sme však na domácom ľade. Zvíťazili sme 2:1 a dúfam, že to dokážeme v utorok potvrdiť," povedal skorý rozhodujúci strelec duelu v Poprade Lukáš Handlovský. O všetkom bolo rozhodnuté v 14. minúte, keď pokoril Škorvánka. Celkovo popradský nástup do ťažkej série bol v značnom nápore. Haščák otváral skóre po necelých troch minútach prvej tretiny.

Prečítajte si aj

FOTO Autobus Zvolena terčom Slovanistov: Vedenie "belasých" sa ospravedlnilo a sľúbilo úhradu škody

"Nemáme už na čo čakať. Povedali sme si, že sa vrátime k celoročnej hre. Začali sme napádať, tlačiť sa a myslím si, že sme viac-menej Michalovce k ničomu nepustili," správne si myslel jeden z popradských zakončovateľov, pretože jeho mužstvo dovolilo hosťujúcej Dukle zaknihovať iba trinásť striel, a to v play-off rozhodne nemôže stačiť. "Štatistiky nepoznám, ale ak to tak bolo, tak je to skvelé. Je to odraz výbornej práce každého chalana. Takto má vyzerať zápas play-off," uviedol k pozoruhodnej vizitke Handlovský. Hoci Popradčania ovládli svoj ľad, stále nemôžu hovoriť o uvoľnenosti. Utorok je pre nich taktiež veľmi dôležitý. "Pozrieme si pár maličkostí, ktoré v prípade potreby vylepšíme. Do ďalšieho zápasu vybehneme s chuťou a plní energie," sľubuje Handlovský, ktorý sa obzrel za svojím 22. gólom v ročníku.

Prečítajte si aj

Slovenský kapitán českého klubu opäť pomýšľa na koniec

"Spoluhráči odviedli dobrú robotu za bránkou. Vandas následne vykorčuľoval a videl ma medzi kruhmi. Chalani boli dotieraví pred bránkou, ale vystrelil som po ľade a aj to mohlo prekvapiť brankára," povedal 34-ročný Banskobystričan a stručne niečo poznamenal k zaujímavo rysujúcej sa férovke Mashintera s Louisom, no všetci ostali sklamaní, pretože nepadla ani jedna rana päsťou. "Neviem, či si to dohodli. Sadol som si na striedačku a hneď sa začali "vyzliekať". Myslím si, že aj tu sme obstáli dobre."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články