Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Autobus Zvolena terčom Slovanistov: Vedenie "belasých" sa ospravedlnilo a sľúbilo úhradu škody

BRATISLAVA - Semifinálová séria Tipos extraligy medzi Zvolenom a Slovanom Bratislava sa vyvíja lepšie pre víťaza základnej časti, ktorý vyhráva už 3:1 na zápasy a od finále ho delí jediný triumf.
Zdroj: 38480
Zdieľajte:

Zvolen počas posledného víkendu absolvoval dvojdňový pobyt v Bratislave. Oba zápasy zvládol a zaslúžene získal mečbal. Hostí spod Pustého hradu čakalo prekvapenie, ktoré si všimli s odstupom času. Klubový autobus HKM mal na sebe nálepky bratislavského Slovana. Vedenie "belasých" sa súperovi ospravedlnilo a prisľúbilo, že vzniknutú škodu uhradí.

Prečítajte si aj

Chlepčoka prepustili do domácej liečby a na sociálnej sieti nechal odkaz

„Autobus tam stál od piatka a všetko bolo v poriadku. Až po štvrtom súboji som si doma všimol, že fanúšikovia Slovana nám poškodili autobus,“ povedal pre Nový Čas autodopravca Pavol Sochan. Ako ďalej uviedol, škoda nie je vysoká, ale nahnevalo ho konanie domácich priaznivcov. Zároveň Zvolenčanov vyzval, aby sa rovnakým spôsobom nerevanšovali Slovanistom. HC Slovan Bratislava na záver dodal, že príjme opatrenia, aby sa podobná situácia v budúcnosti nezopakovala.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články