Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Z kádra SR vypadol Andrej Šťastný, ďalší hráč nepríde na zraz

PIEŠŤANY - V kádri slovenskej hokejovej reprezentácie na úvodné štyri prípravné stretnutia pred MS nastala jedna zmena. Útočník HK Nitra Andrej Šťastný si obnovil zranenie a nebude sa môcť predstaviť v kempe v Piešťanoch, v tíme ho nahradí klubový spoluhráč Marek Tvrdoň.
Zdroj: 37835
Zdieľajte:

A črtá sa aj ďalšia zmena v kádri. "Máme jedného hráča, ktorý bol v kontakte s pozitívnou osobou, takže nebude môcť prísť na zraz. Plus Andrej Šťastný si pri tréningu obnovil zdravotné problémy a navštívil lekára. Ten mu naordinoval dlhší oddych. Nebude sa tak môcť zúčastniť na štvrtkovom zraze a teda ani v príprave. Veríme, že Marek Tvrdoň sa ponúknutej šance chopí," uviedol prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan v relácii SZĽH "Na kávičke". Ten si spoločne s trénerom Craigom Ramsaym plánujú pozrieť nadchádzajúcich prípravný dvojzápas slovenskej "dvadsiatky" s rovesníkmi s Česka (v piatok a v sobotu v Piešťanoch). "Je možné, že si niektorých mladíkov, ktorí nás výkonmi zaujmú, zoberieme do prípravy A-tímu," prezradil Šatan v rozhovore pre hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

Tipos extraliga v Prešove naberá reálne kontúry: Vznik memoranda a známy názov klubu

Slovenských reprezentantov čakajú prvé zápasy v príprave na svetový šampionát v Rige. V uzavretej bubline v Piešťanoch absolvujú spoločný kemp a následne nastúpia na dvojzápas "Kaufland Challenge" proti Lotyšsku (20. a 21. apríla) a prípravný dvojzápas s Nemeckom (24. a 25. apríla).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články