Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovensko na MS v Lotyšsku s nováčikom na lavičke

BRATISLAVA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay nominoval na prvý oficiálny zraz a prvé zápasy v príprave na svetový šampionát v Rige aj deväť nováčikov. Jeho zverenci absolvujú kemp v uzavretej bubline v Piešťanoch a následne nastúpia v na dvojzápas "Kaufland Challenge" proti Lotyšsku (20.-21. apríla).
Zdroj: 39199
Zdieľajte:

Slováci absolvujú v dejisku tréningového kempu PCR testy na koronavírus a až do negatívneho výsledku bude každý izolovaný na hotelovej izbe. Následne ich čaká séria tréningových jednotiek a potom prvé zápasy v príprave na svetový šampionát v Rige. Slovákov najprv preveria Lotyši v rámci "Kaufland Challenge" (20. a 21. apríla) a o pár dní v prípravnom dvojzápase aj Nemci (24. a 25. apríla).

Prečítajte si aj

Miroslav Mosnár: Oslava a podobné slová nechcem počuť, Žilina sériu ešte nezabalila

Po poslednom zápase urobia tréneri zmeny v nominácii a tím sa opäť zíde v stredu 28. apríla. Realizačný tím posilnil tréner Ján Pardavý, pre ktorého to bude premiéra v rámci reprezentácie a po boku Craiga Ramsayho bude stáť aj na MS v lotyšskej Rige. Trenčiansky tréner akceptoval ponuku šéfa SZĽH Miroslava Šatana. Informáciu priniesol portál mytrencin.sme.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mytrencin.sme.sk/TASR

Diskusia

Podobné články