Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Washington rozbil Boston 8:1, smutný debut Studeniča

NEW YORK - Slovenský hokejový útočník Marián Studenič má za sebou debut v prestížnej NHL. V noci na pondelok odohral proti Pittsburghu na pravom krídle tretej formácie New Jersey vyše desať minút, počas ktorých zaznamenal jeden mínusový bod a dve strely. Jeho tím prehral 2:5, v drese Penguins sa zaskvel hetrikom Jake Guentzel.
Zdroj: 39188
Zdieľajte:

Dvadsaťdvaročný Studenič nastupoval v tejto sezóne v zámorí v AHL za Binghamton Devils a v 15 zápasoch nazbieral šesť bodov za dva góly a štyri asistencie. Slovenský krídelník odštartoval aktuálnu sezónu na hosťovaní v Slovane Bratislava. V ďalšom nočnom stretnutí Washington deklasoval domáci Boston 8:1 a udržal si pozíciu lídra Východnej divízie. Za Capitals dvakrát skórovali Conor Sheary, T.J. Oshie a Lars Eller. Ich kapitán Zdeno Chára strávil na ľade 17:45 min bez zápisu do štatistík.

Prečítajte si aj

Valtonen po obrate a historickom postupe Michaloviec v Trenčíne: Najhorší možný súper vo štvrťfinále

Buffalo zvíťazilo na ľade Philadelphie 5:3, v riadnom hracom čase uspeli Sabres v tejto sezóne len siedmykrát. V súboji prehrávali 0:2 aj 2:3, ale v záverečnej päťminútovke tretej tretiny strelili tri góly Jeff Skinner, Rasmus Asplund a Casey Mittelstadt.

Philadelphia - Buffalo 3:5

Vegas - Arizona 1:0

Anaheim - Colorado 1:4

Boston - Washington 1:8

New Jersey - Pittsburgh 2:5

New York Islanders - New York Rangers 3:2pp

Nashville - Dallas 3:2sn

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články