Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Valtonen po obrate a historickom postupe Michaloviec v Trenčíne: Najhorší možný súper vo štvrťfinále

TRENČÍN - Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce postúpili prvýkrát do semifinále Kaufland play off Tipos extraligy 2020/2021 a doplnili tak trio HK Poprad, HKM Zvolen a Slovan Bratislava.
Zdroj: 39187
Zdieľajte:

Michalovce zvíťazili v nedeľu v šiestom zápase štvrťfinále na ľade HK Dukla Trenčín 2:1 po predĺžení a v celej sérii triumfovali 4:2 na zápasy.

V semifinále sú štyri najlepšie tímy po základnej časti. O finále si zahrajú Zvolen so Slovanom a Michalovce s Popradom.

Prečítajte si aj

Obrovská dráma v Trenčíne: Dukla bola blízko, Michalovce po obrate slávia historický úspech

Hlasy trénerov po obrate Michaloviec v Trenčíne:

Ján Pardavý, tréner Trenčína: "Dnes to bolo o jednom góle. Veril som, že dokážeme zápas dotiahnuť do víťazstva 1:0. Urobili sme jednu chybu a Michalovce zaslúžene vyrovnali. Predĺženie bolo o jednej strele. My sme gól nedali, hosťom to padlo a zaslúžene postúpili."

Tomek Valtonen, tréner Michaloviec: "Trenčín je veľmi dobrý tím. Asi najhorší možný súper vo štvrťfinále. Sú veľmi dobre trénovaní a mali sme s nimi veľké problémy. Som šťastný, že sme ich dnes dokázali zdolať. Potrebovali sme byť trpezliví. V tretej tretine sme skórovali. Snažili sme sa byť aktívni aj naďalej, preto sme v predĺžení vyhrali."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články