Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS juniorov sa na Slovensku neuskutočnia v pôvodnom termíne

BRATISLAVA - Medzinárodná hokejbalová federácia (ISBHF) rozhodla, že sa pre pretrvávajúce problémy s pandémiou koronavírusu neuskutočnia najbližšie akcie podľa pôvodného plánu. Podľa slov prezidenta ISBHF Georgea Gortsosa však žije nádej, že sa MS uskutočnia v náhradných termínoch.
MetaTitle: SR Bratislava hokejbal MS muži reprezentácia návrat BAX.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Od 1. do 4. júna 2021 mala Žilina hostiť MS junioriek do 20 a MS juniorov do 16 rokov. ISBHF zvažuje možnosť usporiadať akciu koncom júla alebo začiatkom augusta 2021 v Žiline, alebo inde na Slovensku, pokiaľ to pandemická situácia dovolí. Konečné rozhodnutie padne v najbližších týždňoch. "Bezpečnosť a zdravie všetkých účastníkov, organizátorov, rodín a priateľov sú pre nás najvyššou prioritou. V mene ISBHF by sme radi poďakovali všetkým za ich trpezlivosť a podporu pri pokračovaniach smerovania hokejbalu a hľadaní ciest k organizácii hokejbalových akcií v tomto období neistoty," uviedol Gortsos.

Prečítajte si aj

Play-off prinesie novinky: Prinášame termíny všetkých zápasov a formát predĺžení

MS Masters mužov a žien sa v Českých Budějoviciach mali konať od 16. do 20. júna 2021, ISBHF zvažuje možnosť usporiadať akciu od 8. do 12. septembra 2021. Ani MS juniorov do 20 a 18 rokov sa neuskutočnia v pôvodnom termíne od 22. do 27. júna 2021. Hrať sa malo vo švajčiarskych mestách Visp a Raron. Ani vo Švajčiarsku nie je situácia s koronavírusom priaznivá a federácia zvažuje, že by sa šampionát mohol uskutočniť na alternatívnom mieste koncom júla alebo začiatkom augusta. Rozhodnúť by sa malo do 30 dní. Vedenie federácie dovtedy zostane v kontakte s organizátormi vo Vispe a Rarone a bude situáciu sledovať.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Babic
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články