Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Proti Nitre bude mať Slovan k dispozícii všetkých hráčov, Sersen hodnotil základnú časť

ZVOLEN - Aj posledné kolo základnej časti Tipos Extraligy bolo veľmi dôležité. Slovan Bratislava hral o štvrtú priečku, ktorú stále teoreticky mohol stratiť a šiel by do play-off z piatej pozície.
Zdroj: 39019
Zdieľajte:

To sa ale nestalo. "Belasí" si to proti Banskej Bystrici postrážili a Nitra, ktorá ich mohla predbehnúť, prehrala v Michalovciach. Slovan udržal čisté konto, Tyler Parks si pripísal piatu nulu v sezóne a do siete Filipa Belányiho sa trafili Rastislav Gašpar s Brendanom O´Donnellom: "Teší nás víťazstvo, ale ešte viac ma teší predvedená hra. Chceme ešte trochu viac, no v porovnaní so stretnutím proti Novým Zámkom sme hrali úplne inak. Bolo tam väčšie nasadenie, aj keď chyby sa vyskytli. Vyhrali sme a ideme sa dobre pripraviť na play-off," chválil kapitán Michal Sersen.

Prečítajte si aj

Pardavému potvrdil Šatan chybu na strane SZĽH, Hecl varuje pred trojnásobným majstrom

Bratislavčania nastúpili v najsilnejšom možnom zložení, zatiaľ čo "Barani" nenasadili dôležitých hráčov ako Cardwell, Breton, Ihnačák či Sukeľ: "My hráme každý zápas naplno, niektorých hráčov sme ani nemohli šetriť, pretože mnohí sa vrátili po zraneniach a potrebovali hrať. Takto sme sa nad tým ani nezamýšľali. Išli sme do tohto zápasu vyhrať a snažiť sa odviesť čo najlepší výkon. Nie je to machrovanie, vždy chceme ísť s tým najlepším, čo máme," tvrdí tréner Róbert Döme.

Očakáva, že do štartu štvrťfinále bude mať k dispozícii úplne každého hráča: "My sa dávame zdravotne do poriadku, tešíme sa na tú sériu a urobíme všetko pre to, aby sme boli úspešní. Zdravých máme momentálne už prakticky všetkých, ale niektorých hráčov sme ešte nechali doma. Do prvého zápasu štvrťfinále budú všetci zdraví a pripravení zasiahnuť do hry," prezradil jeden z dvojice hlavných trénerov.

Slovan je teda pripravený na sériu s Nitrou: "Tešíme sa na tohto súpera, myslím si, že je to najschodnejší súper pre nás spomedzi tých, čo boli k dispozícii. Liga je totiž v tejto sezóne veľmi vyrovnaná," uviedol Rastislav Gašpar: "Očakávam vyrovnanú sériu. Každý zápas, ktorý sme s nimi hrali aj ukázal, že tie stretnutia sú rýchle a dobré," doplnil Döme.

Kapitán Michal Sersen verí, že po kostrbatom priebehu základnej časti sa všetko k dobrému otočí: "Základná časť nebola až taká zlá, vzhľadom na to, koľko sme mali zranení a pri niektorých hokejistoch aj opakujúcich sa. Mnohí sme sa s takou rozsiahlou maródkou ešte nestretli. Napriek tomu sme bojovali. Ku koncu sme nemali vyrovnané výkony, ale všetko sa to hľadalo, často bola kvôli zraneniam iná zostava, ale ja pevne verím, že za tých 10 dní sa všetko dá do normálu, vrátia sa nám hráči a dobre sa pripravíme. V play-off ide každý na doraz, tam nie je čo stratiť, všetci chcú hrať čo najdlhšie, do posledného možného zápasu. Nič ľahké nás nečaká, ale sme pripravení bojovať a ja verím, že to zvládneme," dodal líder tímu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články