Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín prehovoril po výsledku LS SZĽH: Nepotrebujeme zneužívať rôzne kľučky a vyhrávať za zeleným stolom

TRENČÍN - Klub Tipos extraligy HK Dukla Trenčín po piatkovom zápase s Michalovcami (0:2) podal námietku voči súperovi zo Zemplína.
Zdroj: 38800
Zdieľajte:

Trenčanom sa nepozdávala súpiska súpera, na ktorej podľa ich názoru nebol zachovaný počet mladíkov v zápase. Michalovce sa voči tvrdeniam protivníka ohradili a rozlúsknutie tejto situácie muselo prísť z prostredia LS SZĽH. K výsledku LS SZĽH sa vyjadrila trenčianska Dukla na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj

Ligová rada SZĽH rozhodla o osude duelu Trenčín - Michalovce

"Berieme na vedomie stanovisko Ligovej rady. Od počiatku sme si boli plne vedomí našej oprávnenej námietky, aj preto sme nereagovali na neprofesionálne stanoviská určitých subjektov a tiež hysterické reakcie niektorých funkcionárov a fanúšikov. Dukla Trenčín dlhodobo profesionálne rozvíja mládežnícky hokej a plne podporuje všetky iniciatívy smerom k rozvoju mladých talentov.

Prečítajte si aj

Michalovce nevidia dôvod na námietku Trenčína

O to viac sme citliví na dodržiavanie pravidiel v tejto oblasti. Taktiež disponujeme profesionálnym tímom funkcionárov, ktorí dôsledne sledujú všetky platné predpisy a plne sa nimi riadime. Nepotrebujeme zneužívať rôzne kľučky a vyhrávať za zeleným stolom, ale vždy budeme reagovať na nedodržiavanie predpisov a ctiť si pravidlá fair-play. Domnievame sa, že aj vďaka tomu sme považovaní väčšinou fanúšikov za seriózny tradičný klub s bohatou históriou a skúsenosťami.

Prečítajte si aj

HK Dukla Trenčín podal námietku proti Michalovciam: Žiadosť o pridelenie troch bodov

Nemienime ďalej komplikovať situáciu a týmto považujeme túto kauzu za ukončenú. ​Doporučujeme SZĽH, aby čo najskôr tento prípad uzavreli cez DK SZĽH a viac energie venovali zosúladeniu usmernení a smerníc Extraligy a Súťažného poriadku."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články