Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michalovce nevidia dôvod na námietku Trenčína

MICHALOVCE - Extraligový klub HK Dukla Trenčín podal námietku vedeniu najvyššej hokejovej súťaže. Dôvodom je nedodržanie limitu pre mladých hráčov v extraligovom zápase zo strany HK Dukla Ingema Michalovce v piatkovom stretnutí 49. kola. Trenčiansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 38158
Zdieľajte:

Michalovčania na svojom facebookovom profile uviedli, že žiadne pravidlo neporušili. Trenčania totiž odkazujú na smernicu z 3. októbra 2020, ktorá hovorí o tom, že dvaja mladíci na súpiske musia byť korčuliari, Michalovce na smernicu zo 14. marca 2021, kde to už nie je špecifikované.

Prečítajte si aj

HK Dukla Trenčín podal námietku proti Michalovciam: Žiadosť o pridelenie troch bodov

"Hokejový klub Dukla Ingema Michalovce sa necíti vinný z porušenia tohto pravidla, práve naopak, my sme nasadili do poľa dvoch korčuliarov, ktorí spĺňajú tieto podmienky a to Pavla Regendu a Dávida Mudráka, a dokonca Jakuba Hrubovského ako druhého brankára. Opierame sa o smernicu SZĽH zo 14. 3. 2021. Čakáme na vyjadrenie Ligovej rady, ktorá k tomu dnes zaujme stanovisko, v žiadnom prípade však nevidíme dôvod k akejkoľvek sťažnosti," uvádza sa na facebooku klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články