Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zdeno Chára v NHL zúril: Po ataku kanadského súpera nekompromisne poslal na ľad

PHILADELPHIA - Slovenský obranca Zdeno Chára si pripísal bod za asistenciu pri triumfe Washingtonu na ľade Philadelphie Flyers 5:3, keď prihral na víťazný gól Nicovi Dowdovi.
Zdroj: 38964
Zdieľajte:

Chára potvrdil povesť drsného muža po záverečnom klaksóne druhej tretiny, kedy sa dostal do potýčky s Travisom Konecnym. Kanaďan sekol slovenského obra, ktorý mu to ale oplatil ešte tvrdším zákrokom, po ktorom skončil na ľadovej ploche a rozhodcovia mali plné ruky práce aby rozzúreného Cháru udržali na dištanc od súpera. Obidvaja kohúti si za súboj následne odsedeli po dve trestné minúty.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny Ovečkin si zavtipkoval o príchode Cháru do Washingtonu: Zbláznili ste sa?

Chára, ktorý necelé dve minúty pred koncom druhej tretiny prihral Dowdovi, ktorý po individuálnej akcii aj s prispením obrancu Flyers Shayna Gostisbehera zvýšil na 4:1, má na konte osem kanadských bodov za dva góly a šesť asistencií. Slovenský obor strávil na ľade 17 minút a 23 sekúnd a okrem asistencie si pripísal aj plusový bod. Z víťazstva sa tešil aj útočník Richard Pánik, ktorý strávil na ľade 10 a pol minúty, ale nebodoval a pripísal si mínusový bod.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, TASR, nhl.com

Diskusia

Podobné články