Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín alebo Detva? Bokroš: Sme na tom horšie

POPRAD - Hráči HC 07 WPC Koliba Detva v 45. kole stratili prvú šestku kvôli prehre s Michalovcami. Do nej sa mohli vrátiť po nasledujúcom zápolení v Poprade, ale ani dvojnásobné vedenie neposunulo mužstvo späť.
Zdroj: 36494
Zdieľajte:

Jednoducho povedané, medvede spod Poľany nevyužili trenčianske zakopnutie v Nitre. "Detva potrebuje každý bod, preto si vážime aj tento z Popradu. Ako sa hovorí, s jedlom rastie chuť. Začali sme veľmi dobre, čo sme vyjadrili gólovo. Za predvedený výkon sme si možno zaslúžili aj druhý bod.

Pozrite si aj

VIDEO Frajer na záver, alebo zákrok sezóny? Tomáš Vošvrda chytil nemožné!

Žiaľ, do kolien nás dostalo sedem vylúčených hráčov. Nezvládli sme najdôležitejšiu presilovku domácich, v ktorej sme inkasovali. Samozrejme, predĺženie je už len o šikovnosti hokejistov. Poprad to zvládol lepšie," povedal po dueli pod Tatrami detviansky tréner Ernest Bokroš na margo prehry 3:4 po predĺžení a dodal, čo ho najviac mrzí počas pôsobenia v skromnom extraligovom mestečku.

Prečítajte si aj

Triumf nad Detvou ako zmŕtvychvstanie

"Hráme veľmi dobre. K šťastiu nám však chýbajú góly. Na diaľku zvádzame boj s Trenčínom, no z hľadiska vzájomnej bilancie sme na tom horšie. Pri záverečnom účtovaní potrebujeme mať o bod viac. Sú pred nami ešte štyri stretnutia. Vyzerá to tak, že budeme bojovať do posledného momentu o prvú šestku," nechal sa počuť na záver Bokroš, ktorý prognózuje zápletku ohľadom definitívneho umiestnenia tímu v prvej časti sezóny až do skončenia dlhodobej časti.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články