Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Extraligový snajper Haščák pokoril 21-ročný rekord Krotáka: Chcem dosiahnuť ešte jednu métu

POPRAD - Skúsený 34-ročný útočník Popradu Marcel Haščák vedel, kedy si má načasovať návrat do domáceho dresu. Jeho rodný klub v tejto sezóne je pripravený získať premiérový titul. K tomu sú potrebné góly, ktoré reprezentačný útočník strieľa ako na bežiacom páse.
Zdroj: 38899
Zdieľajte:

Marcel Haščák odchádzal z popradského klubu po sezóne 2009/10. Najbližšie tri roky bol hráčom Košíc. Následne zistil, že slovenské ľady sú mu priúzke a začala sa cesta za legionárskym chlebíkom. V strednom veku zbieral skúsenosti v dresoch Dinamo Riga, Amur Chabarovsk, Karlovych Varov a Brna.

Pozrite si aj

VIDEO Černák obeťou škaredého faulu na hlavu, po ktorom má podozrenie na otras mozgu

Pred tromi sezónami sa vrátil na Slovensko. Opäť si vybral Košice, ktoré opustil v roku 2020 po predčasnej stopke v lige spôsobenej pandémiou koronavírusu. V 46. kole proti Detve sa postaral o vyrovnanie na 3:3. Bol to jeho 36. gól v sezóne, čím prekonal osobné maximum. "Znovu som dostal vynikajúcu prihrávku. Predtým sa to nepodarilo. Som vďačný za takéto nahrávky a samozrejme, teší ma, že to pomohlo mužstvu," uviedol Marcel Haščák, pre ktorého to bol celkovo 62. bod v tomto ročníku.

Prečítajte si aj

NHL: Zdeno Chára pred 3000 divákmi bodom prispel k víťazstvu Washingtonu

"Stále musím ďakovať spoluhráčom. Bez nich by to nešlo," doplnil jeden z "pravákov" elitného popradského útoku. K peknej štyridsiatke mu chýbajú ešte štyri góly. Trúfa si na nich? "Fúha, urobím pre to všetko. Je pred nami ešte pár zápasov a uvidíme, či to vyjde," dodal. Haščák pomocou nedeľňajšieho gólu do bránky Rusa Lazušina ukončil prvenstvo Arne Krotáka v štatistike najproduktívnejších hráčov HK Poprad v základnej časti. Popradská legenda viedla dlhých 21 rokov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články