Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pád o sedem priečok bol napokon smrteľný

HUMENNÉ - Chceli byť tvárou zmeny. Túto ambíciu vedeli preferovať v Trnave iba do konca minulého roka. V januári mužstvo nasadlo na pomyselný tobogan, po ktorom sa skĺzlo až na dno prvoligovej tabuľky. Spásu pre neho neznamenala ani novovymenovaná trojica trénerov Baran - Straka - Macko.
Zdroj: 38868
Zdieľajte:

"Chcel by som sa poďakovať Humennému za zápas na jeho ľade. Rovnako tak mu chcem zaželať veľa šťastia v play-off. Tím sa do istej miery skvalitnil. Nech sa mu v play-off podarí dokráčať čo najďalej," krásnym prejavom sa prezentoval na tlačovej konferencii po súboji Humenné - Trnava (6:1) jeden z trojice trénerského trojlístka Trnavy Roman Straka.

Prečítajte si aj

My ich chceme, oni nás nie, s úsmevom hovorí Kaščák smerom k štvrťfinále play-off

57-ročný hodonínsky rodák sa stal členom realizačného tímu s Martinom Baranom i Rudolfom Mackom, keď od februára vymenili Aleša Bachánka aj Romana Čechmánka. Trnavu každá prehra od Nového roka poslala z tretieho miesta na absolútny chvost. Vedenie klubu týmto spôsobom chcelo ešte vložiť do hráčov záverečný impulz a výsledkom mal byť boj o play-off. Plány nevyšli. "Boli sme posunutí k mužstvu s cieľom, aby sme ho oživili. Trochu sa nám to podarilo, pretože poriadok nastal v obrane a začali sme inkasovať menej gólov. Naopak strelecká produktivita bola slabšia. Následne sme uvoľnili Kukumberga s Antonovom do Martina a logicky musel byť káder doplnený mladými chlapcami.

Keď sa teraz pozriete na súpisku, vekový priemer je približne 20 rokov. Hráči sú teda vo fáze, kedy chytajú skúsenosti. Mesiac pri kormidle nám pomohol vytvoriť obraz o hráčoch do budúcnosti. Bohužiaľ, niektorí ostanú, iní skončia," povedal Roman Straka, ktorý dal najavo, že Trnava už pozerá na sezónu 2021/22.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články