Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

My ich chceme, oni nás nie, s úsmevom hovorí Kaščák smerom k štvrťfinále play-off

HUMENNÉ - Balvan už zo seba zhodili humenskí hráči. Do 35. kola druhej najvyššej súťaže totiž nemali isté miesto v najlepšej osmičke. Hetrik Vladislava Solomončaka do siete Trnavy všetko zmenil. Ruku k dielu priložil tiež obranca Eduard Kaščák jedným bodom.
Zdroj: 38867
Zdieľajte:

"Nehralo sa mi ľahko. Musel som si dávať ešte pozor na stále pretrvávajúce zranenie. Aby som sa nedotkol hostí, bol to slabší súper, ktorého sme zvládli. Myslím si, že sme to uhrali vďaka tímovej robote," chválil jednoznačný a dôležitý triumf 6:1 obranca Humenného Eduard Kaščák, ktorý sa vrátil do zostavy po krátkej absencii.

Prečítajte si aj

Prezident Banskej Bystrice Koval sa vyjadril k incidentu vo Zvolene

Vihorlat bol pred súbojom s Trnavčanmi napätý, pretože si musel potvrdiť miestenku do play-off. Nie nadarmo sa hovorí, že posledný krok býva najťažší. Prvá tretina bola toho jasným dôkazom. "Vystihli ste to. Upozorňovali sme sa, že to nebude ľahké. V takom duchu aj prebehla úvodná tretina. Od súpera, ktorému o nič nejde, nikdy neviete, čo máte čakať," pripomenul odchovanec Prešova. Humenné sa naplno odviazalo v druhej dvadsaťminútovke. Strelilo štyri góly a nedostalo žiadny. Klinec do trnavskej rakvy zabil kanadský obranca Woolley. "Až do konca sme hrali uvoľnene. Povedali sme si, že musíme urobiť svoju robotu, a potom už len čakať na výsledky mužstiev okolo nás. Teraz je už jasné, že do štvrťfinále pôjdeme zo siedmej priečky," komentoval Kaščák situáciu, ktorá bola vybavená o niekoľko minút neskôr, keďže Skalica neuspela v Spišskej Novej Vsi a Považania nestačili na Martin.

Pozrite si aj

VIDEO Boston privítal Zdena Cháru spomienkovým videom: Slovenský obor sa takmer rozplakal

Zverenci trénera Milana Staša už nemôžu skončiť horšie ako je siedme miesto. Otáznik sa však vynára pri mene ich prvej prekážky vo vyraďovacej fáze. Sčasti to môžu ovplyvniť sami v poslednom piatkovom kole dlhodobej časti, pretože vycestujú na ľad Martina, ktorý je ich potenciálnym protivníkom. Keď ho dokážu poraziť a Spišiaci nesklamú v Trnave, vznikne východniarske duo. "Najlepšie by bolo, keby to vyšlo na Spišskú Novú Ves. Myslím si, že ani oni nás nechcú a nám sa proti ním hrá veľmi dobre. Už to však necháme na osud," usmial sa Kaščák na konci debaty.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články