Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prezident Banskej Bystrice Koval sa vyjadril k incidentu vo Zvolene

ZVOLEN - Prezident klubu HC 05 Banská Bystrica Juraj Koval spoločne so synom Júliusom, ktorý je športový manažér trojnásobného majstra, boli v priebehu utorkového duelu Banská Bystrica - Detva vykázaní zo zimného štadióna vo Zvolene.
Zdroj: 32189
Zdieľajte:

Funkcionárov banskobystrických hokejistov rozohnil neodpískaný faul v strednom pásme. "Jedna situácia sa udiala sedem minút pred koncom prvej tretiny, keď zákerným faulom Jendroľ fauloval nášho Tamášiho," poskytol médiám svoje vyjadrenie Juraj Koval.

Pozrite si aj

VIDEO Boston privítal Zdena Cháru spomienkovým videom: Slovenský obor sa takmer rozplakal

Tento moment zrejme rozvíril hladinu nepokojov natoľko, že hlavní rozhodcovia Ondrej Kalina a Milan Novák sa rozhodli dať pokyn na vykázanie otca a syna z priestorov štadióna pod Pustým hradom. Prestávka medzi prvou a druhou tretinou trvala skoro trištvrte hodiny.

Prečítajte si aj

Juraja a Júliusa Kovalovcov vyviedli zo štadióna vo Zvolene, prestávka trvala 40 minút

"Po tretine som si dovolil z tribúny zakričať - pán Kalina a pán Novák pískajte hrubé fauly. Páni rozhodcovia mi cez prestávku nechali odkaz cez hlavného usporiadateľa a povedali, aby sme zmenili správanie," doplnil ku svojej obhajobe dlhoročný prezident banskobystrického klubu Juraj Koval. Na tretiu tretinu bola dvojica späť v hľadisku a zápas už bez problémov videla do konca. Banská Bystrica napokon vysoko podľahla Detve 2:6.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/RTVS

Diskusia

Podobné články