Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zdeno Chára je okrem Ovečkina obdivovaný aj ďalšou ruskou hviezdou Capitals: Neviem, ako to robí

WASHINGTON - Po hviezdnom kapitánovi Washingtonu Alexanderovi Ovečkinovi, ktorý sa už viackrát obdivne vyjadril na adresu Zdena Cháru a ktorý často so slovenským obrom žartuje, sa pozornosti obrovitý obranca dočkal aj od ďalšej ruskej hviezdy Capitals.
Zdroj: 38613
Zdieľajte:

V rozhovore pre ruské periodikum Sport24.ru sa na adresu Cháru s obdivom a rešpektom vyjadril 28-ročný dvojnásobný majster sveta Jevgenij Kuznecov.

„Neviem ako to robí, ale chcel by som to vedieť. Rád by som ho pozval na večeru a posedel si s ním v pokojnom prostredí. V hokejovej šatni sa to nedá, to nie je správne miesto. Chcel by som spoznať jeho životný štýl - tipy z hľadiska výživy aj psychológie, čo všetko ho motivuje každý deň vrátiť sa do telocvične aj na ľad. Je zrejme dosť ťažké byť stále preč od rodiny a veľa cestovať v tomto veku. Zdá sa, že to už nepotrebuje, ale stále v ňom vidím túžbu niečo v hokeji dokázať,” uviedol uznanlivo na adresu spoluhráča Rus, ktorého ohuruje elán a vitalita slovenského obra.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny Ovečkin si opäť zavtipkoval na adresu Cháru: Kde si Zee?

Center Capitals síce dlhovekosť a skvelú formu Cháru obdivuje, ale sám si nevie predstaviť, že by v tak pokročilom veku ešte mohol súťažne hrávať: „Ja po štyridsiatke hrať nebudem, som iný typ človeka."

Chára má zatiaľ v tejto sezóne na konte o kanadský bod viac ako jeho ruský spoluhráč (2+3), Kuznecov strelil dva góly a pripísal si dve asistencie. Washington po domácej prehre s New York Rangers (1:4) už dnes večer čaká súboj s New Jersey Devils.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, sport24.ru

Diskusia

Podobné články