Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO brutálneho útoku z Ruska: Rozzúrený agresor na ňom zlámal hokejku, život mu zachránila prilba

SOČI - Svedkami neuveriteľne brutálneho ataku boli usporiadatelia na hokejovom súboji amatérskych hokejistov v ruskom Soči.
Zdroj: 38674
Zdieľajte:

Do konca zápasu zostávala necelá minúta, keď Alexandra Dzyzara z tímu ApoolonOff napadla dvojica hráčov súperiaceho tímu Boľšoj. Rozzúrený Dmitrij Anfinogenov sa hokejkou pustil do na ľade ležiaceho súpera a mlátil ho hlava nehlava, až kým na ňom nepolámal hokejku. To už zboku k bezbrannému hokejistovi priskočil Nikita Volkov, ktorý mu uštedril ešte pár pästičiek.

Po surovom ataku dvoch súperov napadnutý len zázrakom vyviazol "len" s tržnými poraneniami a otrasom mozgu, všetko ale mohlo mať aj tragické následky. "Ak by Alexandrovi prilba spadla už po prvom údere, potom by tie dva ďalšie boli smrteľné," uviedol k brutálnemu napadnutiu pre server sport24.ru Dzyzarov spoluhráč a kapitán tímu Artemij Lymar.

Z ľadu mu do sanitky pomáhali spoluhráči a okamžite putoval do nemocnice, kde mu diagnostikovali otras mozgu. "Točí sa mi hlava. Som na ambulantnej liečbe. Teraz budem PN," uviedol napadnutý deň po incidente a dodal, že si odchod z ľadu absolútne nepamätá.

Prečítajte si aj

Ani dvojgólové vedenie Slovákom nestačilo: Syn bývalého slovenského reprezentanta zariadil triumf Česka

Kým Volkov sa za svoj čin aspoň na sociálnej sieti verejne ospravedlnil, Anfinogenov len prišiel za hráčom do šatne a spýtal sa či je OK, tesne predtým dokonca údajne vyvolával, že Dzyzara "dokončí". Obaja agresori boli zo zvyšku turnaja vylúčení.

Postihnutý Dzyzar je odhodlaný nenechať brutálny atak len tak a postúpiť celú vec polícii. Dobre vie, že Anfinogenov má s agresivitou problémy už dlhodobo a nechce aby sa niekomu ďalśiemu niečo podobné prihodilo. "Som pripravený ísť na políciu. Vidím to tak, že ten človek bol pripravený vraždiť. Dnes som si prezrel videozáznam udalosti a bol by som veľmi rád, aby sa tento prípad už nikdy neopakoval. Preto sa domnievam, že vinník za to musí niesť trest," uviedol odhodlane.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Instagram

Diskusia

Podobné články