Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jurčo po vyše roku odohral stretnutie, premiéru v AHL okorenil gólom do brány bývalého klubu

NEW YORK - Slovenský hokejista Tomáš Jurčo odohral v noci na sobotu svoj prvý zápas po vyše ročnej pauze a ozdobil ho gólom. Pri premiére v drese Henderson Silver Knights skóroval do siete svojho bývalého klubu Bakersfield Condors a pomohol hosťom k víťazstvu 3:1. Henderson, ktorý je farmou klubu NHL Golden Knights, vyhral aj tretí zápas v sezóne a s plným počtom bodov vedie tabuľku Pacifickej divízie AHL.
Zdroj: 38666
Zdieľajte:

Jurčo nastúpil na svoj prvý zápas od 11. decembra 2019. Predtým vyše rok pauzoval po tom, ako vlani v marci podstúpil operáciu bedrového kĺbu. Dvadsaťosemročný útočník otvoril na ľade Bakersfieldu skóre už po necelých troch minútach, keď v presilovke bekhendom dorazil do siete puk po strele Daniela O'Regana. Celkovo si pripísal štyri strelecké pokusy, vyhlásili ho za tretiu hviezdu stretnutia.

Prečítajte si aj

Nitra do konca sezóny s novým brankárom, Adam Nagy skončil

Slovenský reprezentant pred sezónou podpísal s Vegas Golden Knights ročný jednocestný kontrakt, pri štarte nového ročníka NHL sa však nezmestil na súpisku prvého mužstva a sezónu začal v taxi tíme. V stredu ho klub poslal na farmu do Hendersonu a o dva dni neskôr absolvoval svoj debut v drese Silver Knights. Tí sa na ľade Condors predstavia aj v noci na nedeľu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články