Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hviezdny Kovaľčuk v KHL okradnutý pred zápasom: Kamerový systém priniesol šokujúce odhalenie

RIGA - Okradnutý pred začiatkom zápasu! Obeťou bizarného incidentu sa stala ruská hviezda Iľja Kovaľčuk aktuálne pôsobiaci v tíme KHL Avangard Omsk.
Zdroj: 38572
Zdieľajte:

V jeho správaní asi len ťažko môžeme nájsť nejaký zmysel či logiku. Kanadský obranca Jordan Murray zamieril pred zápasom Avangardu Omsk s Dinamom Riga po dopoludňajšom tréningu do šatne protivníka, odkiaľ ukradol hokejku legendárneho dvojnásobného majstra sveta, olympijského šampióna a hviezdneho veterána NHL Iľju Kovaľčuka.

Ruská hviezda Avangardu Omsk si chýbajúcu hokejku všimla tesne pred začiatkom duelu a tak začalo veľké pátranie celého personálu na štadióne. Vinníka, ktorý sa po ukradnutí hokejku snažil schovať na niekoľkých miestach v aréne, napokon odhalil kamerový systém a okrem hanby schytal aj ten najtvrdší trest, keď ho lotyšský klub okamžite prepustil zo svojich služieb.

Prečítajte si aj

FOTO Chára prišiel o najcennejší artikel a dostal nečakanú výzvu: Zdeno, prídeš si po balíček?

"Tím Dinamo Riga po vzájomnej dohode ukončil zmluvný vzťah s 28-ročným kanadským obrancom Jordanom Murrayom," oznámil klub na sociálnych sieťach ešte v čase, keď neboli známe všetky okolnosti. Kanaďan Murray do lotyšského klubu prišiel ako posila na sezónu 2020/21, jeho kariéra v KHL však nemala dlhé trvanie. 28-ročný obranca po škandáli ale rýchlo našiel nové pôsobisko, keď o jeho služby prejavil záujem švédsky celok HV 71.

Incident sa odohral 27. januára pred zápasom Dinama Riga s Avangardom Omsk, v ktorom hosťujúci Avangard dvomi gólmi zápas otočil a vyhral 2:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články